22

До ГОЛЕМИ МУСТАЦИ

преди 6 години

А туй чудо дет цъкаш на него ква машина е

21

ГОЛЕМИ МУСТАЦИ

преди 6 години

БРЯХ ИЗПИТА ДРУГИЯ ПЪТ ЩЕ ГО ВЗЕМЕ ВАЖЕН Е СМАРТТЕЛЕФОНЪТ .УЖ МНОГО БЪРЗАЛА НО СЛЕД 15 МИНУТИ ЗАБРАВИЛА ИЗПИТА И СЕ ВЪРНАЛА ЗА МАСОНО-ЦИОНИСТКАТА МАШИНКА ЗА СЛЕДЕНЕ НА ХОРА...

20

Додо

преди 6 години

По директивите на ЕС за новите стандарти на дигитализация момичето носи отговорност за пускане в публичното пространство на снимката без съгласието на лицата от снимката! Ако не вярвате, попитайте комисар Габриел - тя е родом от едно малко село до Гоце Делчев, понастоящем шефка на ресорс дигитализация!

19

Анонимен

преди 6 години

Чакайте малко бе, една птичка пролет не прави, а нашите вече извадиха банските...Тия ако бяха такива самаряни щяха просто да го предадат на охраната, без да си правят селфита да се изтъкват и да въртят баници по медиите. Че и скромничат после... Най вероятно са сметнали, че ще имат по-голяма изгода от това да се направят на герои отколкото да продадат телефона. Може и цялата работа да е нагласена - ФЕЙК НЮЗ БОЛ.

18

Анонимен

преди 6 години

Опасен *** е човека, може всичко да отива по дяволите, душицата на заем ще си затвори очите за това и ще се радва, че някой си е хвърлил закуската на бездомно куче. Това наваксва за всичко! Балансът във вселената - възстановен!Удавник се хваща за сламка... и пак се дави. Докога ще се давате за сламки? Докога? Да поясня, не коментирам нищо по новината, а овчите мисли в коментарите. С тоя начин на мислене няма оправия, тва само успокоява за да може да затънете още!

17

Анонимен

преди 6 години

Тези ако ги вземат в казарматаще се снимат с пушката и ще бъдат истински герои

16

Анонимен

преди 6 години

Ох, разсополявих значи се от умиление значи, ох, ох, разчувствува ми се цялото сърче коренно, ох, да ни организират по-често такива позитивни новини, да мислим позитивно, да забравим и ние малко мизерията... браво на момчетата, браво....

15

Анонимен

преди 6 години

Сега виждам, че по-долу е отговорено на същия въпрос. Извинявам се.

14

Анонимен

преди 6 години

Как са си направили селфи с телефона, след като същият по техните думи е бил заключен с парола? Изобщо не твърдя, че момчетата лъжат, а просто питам (извинете незнанието ми).

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Върпос Но3. - С времето си ли за.тъ.пял или така си се родил?...Или телефон, различен от Нокия 3310 си виждал само по телевизията?:)

12

Анонимен

преди 6 години

Аман с тия телефони, кат че ли са и върнали откраднват бъбрек....Това наистина е нелепа новина, защото придавате особен драматизъм на факта, че някой си е закубил ТЕЛЕФОН уау, и видите ли софийските рицари са се притекли на помощ.А в същтото време не сме способни да съпреживеем трагедията на майка с 4 деца и я наричаме "***", и несериозен човек..Закривай!

11

Adasha

преди 6 години

До ТРОГНАТО ОЧУДЕНПо добре ова отколкото да пишат кои пречукал някой си или кой се претрепал с колата.

10

Анонимен

преди 6 години

едрото момиче е видяла снимкатаи е пожелала да и обърнат вниманиеи тези са се снимали да станат известние станахазатварям новината

9

ТРОГНАТО ОЧУДЕН

преди 6 години

Гооооляма новина-няма що!Машала на журналистите, които ни направиха информирани!И вече България така прилича на САЩ : по информираността и качеството на информацията!Възхитително затъпяване-браво!

8

Анонимен

преди 6 години

Има и свестни хо ра нека има едно от малките добри неща в тая държава похвала

7

Анонимен

преди 6 години

Това тря ли да е новина?

6

до 2анонимен

преди 6 години

Отговор 1 : Грешка на изказа защото когато са отговаряли на въпроса вече са знаели, че е момичеОтговор 2 : Всички телефони, които съм използвал имат определени функции и при заключено състояние, като задължително е обаждане на 112 например, но и много често камерата също е достъпнаДруги въпроси ?

5

Анонимен

преди 6 години

Тия двамата са гаджета

4

Анонимен

преди 6 години

Да си направят тройка да запомнят хубаво случката.

3

Анонимен

преди 6 години

Има разбира се добри деца, моята внучка си загуби тел.в морската Бургас...Двама млади момче и момиче намерили телефона и започнали да звънят , за да намерят изгубеното момиче...съжалявам че не се доседих да ги снимам, защото не пожелаха награда.....