10

Анонимен

преди 6 години

Германия не е самостоятелнаи пълноценна държава .Кактогава ще помага и направляваЕС . Те себе си още не могатда оправят и слушкат каквоще заповядат отвъд океана .

9

Анонимен

преди 6 години

Абе на тия и двамата им стърчат некролозите от джобовете а къде са тръгнали да оправят Европа. Да си вземат виагра и да се оправят двамата

8

А бе

преди 6 години

До ЕвропейкаТоя път хората на Шулц са в отлична позиция за преговори и могат да постигнат много.Проблемът им е да не прекалят и провалят преговорите.Щото на следващи избори може да са в по-неизгодно положение.Иначе столът на бабушкера се клати здраво.

7

дедо Ташунко

преди 6 години

Хора, вижте им само усмивките. Тежко и горко на обикновените германци.

6

Хм

преди 6 години

До ХмВпрочем,приемането на "бежанци"(всъщност нашественици) също бе заповядано от САЩ,но от предишното ръководство.Сега Тръмп има друга политика,но процесът не може да бъде спрян изведнъж(ако въобще желае това).

5

Европейка

преди 6 години

Социалдемократите пак ще бъдат пълнеж на Съюза,както последните 50 години.Младите не искали съюз с Меркел,но ръководството явно напълни гуши и ще участва в правителството ,за да има имитация на единство.

4

Хм

преди 6 години

До АнонименГермания естествено няма нужда от нашия акъл(дето все идва късно),обаче ще не ще приема американския.Няма как иначе да е,откаже ли-гори!Видяхме какво се случи,когато поискаха да са малко самостоятелни-отказаха да им върнат златото,едва не фалираха Фолксваген с измисления скандал.На практика Германия няма самостоятелна външна политика,а влиянието и е ограничено в ЕС.А могъщата и ефективна икономика може да се срути за броени месеци,ако Господарите отвъд океана го пожелаят.

3

Анонимен

преди 6 години

Германия ще се оправи и без някой да им сипе акъл. Те затова имат най-мощната икономика в Европа, щот са опряли до съветите на *** за кой да гласуват. АзГ са пълни популисти и мaлоумници без визия или идея. По-зле от Атака и Волен - големия патрЕот, а сега е много хрисим!

2

Факт

преди 6 години

В момента АзГ има ограничено влияние и дори при нови избори няма да спечели повече от 2-3% допълнително.Просто не им е дошло времето,а и нямат оформено лице и ПРОГРАМА(както в Австрия националистите).Явно не е АзГ причина да няма кабинет.Явно цялата работа се върти около самата Меркел-не я искат,а тя се опъва.А не я желаят и коалиционните и партньри,и социалдемократите на Шулц,и Тръмп.Впрочем Тръмп има силен лост да я спре-Канцлеракт.Така че,време е за пенсия бабче!Ако уважаваш страната си!

1

Анонимен

преди 6 години

Пародия на демокрация!!! Така на следващите избори се открива за националистите пътя към власта!После сигурно ще обвинят Путин,КГБ и извънземните за подема на,, Алтернатива за Германия"!