14

Анонимен

преди 6 години

как Бг ще помогне на Турция да влезе в ЕС през задната врата,като подкупен съучастник ли? ръководена от ислямски тоталитарен терористичен диктаторски режим,нарушаващ системно законите и международното,човешките права и свободи на хиляди невинни турски и чужди граждани,преследвани,наклеветени противозаконно с лъжи по въображаеми подозрения,не по факти и доказателства,затваряни, уволнявани противозаконно,осъдени от неправеден зависим съд, и унищожила хиляди заради друга партия,религия и народ

13

даскал

преди 6 години

като посредник и преводач за повишаване на диалога"----------------И Карадайъ ще превежда;)))

12

Минчо

преди 6 години

Едно време руснаците ползваха така Тато - като троянски кон. Каквото й трябваше на Русия, Тошо го договаряше уж за БГ и после, айде в Матушката.

11

Г-н Юнкер

преди 6 години

България иска "Южен Поток".България иска АЕЦ "Белене".Вие си имате хиляди Сини и Розови потоци!Българите умират от студ и пожари в домовете си, защото цените на тока и газа са непоносими!Проведе се 2-два пъти референдум - 68% гласуваха "За - Белене".

10

грешка в заглавието

преди 6 години

"България може (и трябва) да помогне на ЕС, турция никога да не влиза в ЕС."

9

Стамен

преди 6 години

Както казах признавам Жан-Клод-Ван-Дам не юнкер!!!сори

8

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 7,"Юнкер всъщност каза, че България я харизва на турция"Гледах на живо пресконференцията на Борисов и Юнкер и той не каза нищо такова! Каза обаче, че се застъпва за членството на България в Еврозоната на всички нива!! А за Турция каза, че биха преразгледали въпроса за членството и в ЕС, едва тогава, когато няма политически затворници.

7

българина

преди 6 години

Юнкер всъщност каза, че България я харизва на турция, стига запада да се отърве от турската ***! А бб приема сделката.

6

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Много точно! Когато си добре със съседите си, защо да не помогнеш, за нормализиране на отношенията между съюза в който си и въпросния съсед. Безспорно отношенията ни с Турция са превъзходни. И това се дължи главно на дълновидната политика на Баце! Да ни е жив и здрав и все така да управлява!!

5

Исти

преди 6 години

Така е- прав е човекът!

4

Анонимен

преди 6 години

Първа да оправим нас си, икономика , жизнен стандарт, здравеопазване и пр. пък след това ако има нужда да дадем ръка и на комшиите. Република Турция не е в ЕС , но стандарта на живот там и доста по добър от България, икономиката им работи, безработица няма, здравеопазване значително по добро от България, корупцията и престъпност силно ограничени.

3

Анонимен

преди 6 години

Турция е приятел с Русия. Напъните на иконома на люксембургското херцогче никого не вълнуват

2

Анонимен

преди 6 години

До дКАКВО ОЧАКВАШ ОТ БОЙКО? ДА РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ ЛИ?

1

д

преди 6 години

И какво излезе ,ние ще водим ЕС не заради себе си ,не и заради ЕС,а заради Република Турция. .Е няма такава държава наистина . И това с благословията на ОП .