94

Dido

преди 6 години

Намалете сериалите и висенето по форумите и се хванете да поработите малко скъпи сънародници! С чакане да дойде някой да ви оправи и вяра в конспирации по дълече от кварталната кръчма няма да я докарате!

93

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Излагацията на властта е пълна. Факт !

92

ТО НЕ СА ЗАПЛАТИ...

преди 6 години

НА ФОНА НА ПОРАЗЯВАЩА ПРОФАНЩИНА И ЛИПСА НА ЕЛЕМЕНТАРНА КАДЪРНОСТ ПОЛИЦАИТЕ ИСКАТ ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ. С ЛЪЖИ, МАНИПУЛАЦИИ И ПРОЧИЕ НЕЧИСТ ПОХВАТИ НЕ СЕ ПОСТИГА ДОВЕРИЕ. КАК ПЪРВО БАЩАТА ГИ ДУШИЛ, ПОСЛЕ ГОРСКИЯ ГИ ГЪРМИЛ И СЕ САМОУБИЛ, МОЖЕ, НО В НЯКОЙ ЕКШЪН ФИЛМ. РЕАЛНОСТТА НЕ ПРЕДПОЛАГА ДА НИ СЕ ГОВОРИ КАТО НА ***, ДЕБИЛНИ. НЕХВАЩА ДИКИШ!!!

91

Анонимен

преди 6 години

Майтап бе, Уили...! Кръвта сигурно са измили министър Радев, Цацаров и Сарафов, в грижа към собствениците на "изоставената" вила! Тъй де, защо трябва собствениците да мият кръв? Предлагам за голямото търсене на 500-те метра от полиция, кучета и армия да се дадат не 100 млн., а поне 200 млн.

90

СРАМ

преди 6 години

На всичси е ясно, че нищо не е ясно в тоя случай...То не бяха удошени първо, то не беше флоберово оръжие първоначално, то не беше чудо...Имайте срам поне заради децата в този случай, вечна им памет...Дори и оставки не заслужавате да ви се искат, защото за години напред снехте доверието от хората към системата и други да дойдат пак ще е същото...СРАМ И ПОЗОР за вас за вечни времена, корумпирана и шуробаджанашка ***!!!!!!!

89

Анонимен

преди 6 години

Самоубийство със заглушител при видима липса на съседи. Да, не трябва да се стряскат животните в околността. Еко-самоубийство.

88

чистач

преди 6 години

Вие какво искате, бе, самоубих се с 8 куршума, възкресих се с триста зора, за да пречукам мутрата от герб, накрая преди да умра окончателно, изчистих прилежно и кръвта си. Да няма после приказки: тоя не стига, че се самоуби с цели 8 куршума, ами и не си изчисти собствената кръв. Неблагодарни сте, и това е!

87

Да служиш на ГЕРБ...

преди 6 години

Най-жалкото в цялата история е, че министъра на МВР-то не е полицай. Той е професионален оръжейник, инженер, доктор на науките.Но за да служиш на ГЕРБ трябва да се правиш на ***

86

Анонимен

преди 6 години

Айде сега претенции, па и кръв искат!Не може. За кръв треба да им дигнат заплатите поне още с 50 лева.

85

Зрителя

преди 6 години

Още един номер от цирка ,да живеят зрителите.

84

ШматкофонХамбурски

преди 6 години

Защо питате за кръв бе шматки ? Росен след като се е гръмнал е почистил сам изтичащата си кръв поне според Борислав Сарафов ! Някой самнява ли се че е самоубит и поръчан от власт имащите ?

83

Тома Неверни

преди 6 години

Ами много просто, след като се е самоубил, е почистил кръвта и си легнал за да го намерят.Да виждам, че и капака на печката отворил за да си я зареди с дърва, че то когато си мъртъв изтиваш. Докато е виж за какво му е печкаНо... тъкмо изчиситил и полицията дошла.

82

Andreshko

преди 6 години

Кой е новият убиец,когото полицията не е заловила?

81

Анонимен

преди 6 години

няма кръв защото от ГЕРБ са го самоубили със заглушител, а от заглушител не пуска кръв ..от Милиционер за министър прецедател кво друго очаквате , нали се представихме добре пред гостите от Европа. Сега те знаят че ако някой ги убие до 2-3 дена Бойко ще го открие и не ги е страх повече хората

80

Andreshko

преди 6 години

Защо стрелецът ще се самоубива със заглушител,от кого го е било страх и защо няма кръв по пода? Може би истинския стрелец е някой друг,който го убива другаде и го закарва в къщата.

79

Анонимен

преди 6 години

Тази снимка е публикувата при съвсем друг криминален случай . Да ви та..ковам на обективността .

78

marts

преди 6 години

Абе кръв, гилзи не знам си какво. Важното е, че се е самоубил човека :)

77

Анонимен

преди 6 години

Полицията не го твърди ,ТВЪРДИ ГО СЛЕДСТВИЕТО .

76

мими

преди 6 години

Аз пък се чудя кой сега ще купи къщата, в която всички бяха убити, за да може банката да си вземе заема....не ми се вярва някой да си я купи и да се нанесе с жената, кучето и децата...

75

Кур4о

преди 6 години

Местя