114

Дзъ

преди 6 години

ей почнаха със сюжетите начи.... и всичките подходящи за книга, филм или сериал

113

Анонимен

преди 6 години

Нали са чистили къщички на богаташи,май някой от тези богаташи им е показал как се чистят къщички ,като е почистил къщичките и на двамата безумно влюбени....

112

Анонимен

преди 6 години

.. може и набедения Росен да е избягал зад граница ... а милиционерите да не станат за резил да си измислят тези филми

111

Стамен

преди 6 години

От анализирай онова-филм с Робърт ДеНиро.Цитирам -Желе ти не трябваше ли да си в затвора?Ами да но единият се отказа от показанията си, а другият се самоуби.Нещастен случай.Наръгал се 7-пъти в гърба и се хвърлил от един мост.Ей това е истината за тези които все още се чудят аджиба, какво става в нашата държава ха-ха.

110

Анонимен

преди 6 години

Нямало било кръв, ами като се е гръмнал в главата е почистил кръвта и си е умрял човека... Ай стига вече с тези глупости! Или революция или кервана ще си върви, кучетата ще си лаят...

109

Стоян Г.

преди 6 години

Излиза, че сам е почистил и мястото, на което се е самоубил. Ей, лош човек се оказа тоя Росен. Може ли толкова много да затруднява родната полиция. Умря и пак мъчи ченгетата. Как ще си изпросят още 100 млн. лева сега?

108

Йи

преди 6 години

Нали проКУРатурата и разследващите се изцепиха, че всичко е кристално ясно и доказано !

107

sid

преди 6 години

Излиза,че той не се е самоубил там. Офф,много сложно става за нашата полиция.Ще си поддържаме версия,че там се е самоубил ,защото не е можел да накара Кети да обере богаташките къщи/като чели ще я пита ,ако иска да го направи/ и как да и признае любовта си!!!

106

sid

преди 6 години

Просто си лягаш и се самоубиваш.Колко е просто.Дори не можем и да предположим друго.Толкова интелигентен мъж ,пък такива прости решения взема.Би могло поне малко да затрудни полицията.За нашата полиция всичко е просто.Нямаме сложни мотиви,виж имаме сложна любов с Кети.

105

Анонимен

преди 6 години

Много просто - освен заглушител е използвал и обезкървител. Така ги учат в Чуждестранния легион.

104

Анонимен

преди 6 години

Ами той се е гръмнал някъде на друго място,да не цапа леглото и откакто е спряла кръвта е полегнал,както казват разследващите искал е всички които знаят за убийството да бъдат заличени :d ,а и е искал час по скоро да се спре разследването ,виновен има ,намерен, приключил случай :d , може да не и имал кръв в организма

103

Анонимен

преди 6 години

Ама вие сигурни ли сте, че въобще са го открили някого?

102

Dss

преди 6 години

Пълен скандал и резил това е за Страсбург

101

бай х

преди 6 години

.. до ден днешен не казват на кой е тази вила ... защо ?

100

hhh

преди 6 години

До Писна ми ! Ми то от много вярване в институциите в момента нямаме държава.

99

Анонимен

преди 6 години

V BALGARIA NYAMA CASTNA FIRMA ZA DNK.

98

бай х

преди 6 години

... нали го бяха намерили в някаква барака до пътеката ..а не вила за живеене ???остава да кажат че се е прострелял в дясното слепоочие и е държал пистолета в лявата ръка

97

Писна ми !

преди 6 години

Стига глупости вече ! Това е положенето , Трябва да се вярва в институциите ,иначе няма държава !

96

hhh

преди 6 години

Тцтцтц само конспирации са в главите на българина! А всъщност истината е съвсем проста: човека се е самоубил безкръвно със заглушител, защото го е било страх хазяйката да не му се скара, като види, че е оцапал всичко с кръв.

95

До 96

преди 6 години

Мъчно му е на dido, явно се праска за бизнесмен, ама не съвсем. Щом завижда на участниците в този форум. Сигурно си мисли, колко парички мога да спечеля ако ги впрегна тези абдали да ме правят богат. Този стил на действие комай е познат на всички ни. Пък в кварталната кръчма определено е по- весело, отколкото да се ходи на работа, за да се намираш на работа.