36

руснака

преди 6 години

По голямо животно от човека няма. Само и единствено, човека отглежда животни за тяханата експолатация. Като общество изобщо не сме израснали от праисторията до сега, само и единствено технологично, но това както се вижда не е на всякъде, а за да се прилага си трябва и акъл, дето се казва.

35

Pin

преди 6 години

Коня го третирайте по истанбулската конвенция.

34

Край

преди 6 години

Излишното се пените Барозо/Туск/ Меркел и пр. ментори не дават тези да бъдат наказвани ефикасно. Можете да им пишете актове - ефекта е НУЛА. Можете да ги вкарвате в затвора - обаче сте длъжни да им осигурите условия по-добри от в дома им. Или свиквайте или не чакайте държавата ми като ви падне - сами си свършете работата.Забелязвам че се насажда у българите СТРАХ от римляните.

33

1

преди 6 години

До АнонименКъде да оцелее? В гората? Тъкмо ще е поохранен и Гойко и компания ще водят война с вълците, кой да го докопа, едните за директна консумация, другите за кюфтета!

32

Анонимен

преди 6 години

Излекувайте го и го настанете в старите конни бази или си вземете петно от 2-3 декара специално за такива дейности за животни и право да ги поддържате.След лечение и в гората,в близост до някоя река да го пуснете,ще оцелее,толкова ли сте гъзоръки?

31

До: Авторката

преди 6 години

Тва Ромите го правят от 30 г. насам вие сега ли сте дошли в България , идете по селата за да ви стане ясно

30

Кико

преди 6 години

Хм...дефакто конете имат повече права от етническите българи в държавата България! Ако ромите бяха пребили някой етнически българин, това нямаше дори да бъде отразено в медиите, от страх някой да не помисли отразяващия за расист, ОСОБЕНО сега, по време на Европредседателството!

29

Додо

преди 6 години

Алоо, днеската, защо пишете такива неща за ромите? Ромите са много хубави, мирни и работливи хора! Не ви е срам! Пишете лоши неща за тях защото сте расисти и искате да саботирате Нашето ЕвропреЦедателство! Знам аз!

28

Анонимен

преди 6 години

Направо у затвора.Само дето тея от това не се плашат. В затвора е топло има безплатна храна.Те са доволни.Трябва в германски затвор, там затворниците са по-хора, и пребиват такива като тези.

27

Абе

преди 6 години

тея да не искали да копаят биткойни, ама са се объркали и се оказали с пребит кон.

26

456

преди 6 години

До 123Ще бъдат съдени по бързата процедура и понеже са извършили две нарушения на закона, а именно кражба и побой над кон при което последния е получил тежка телесна повреда, най -вероятно ще се отърват с пробация и конфискация на добичето.

25

Мешо

преди 6 години

Знаем къде ще отидат конфискуваните коне. В скотобойните и ще ги смелят на кайма. В Кауфланд винаги има конска луканка и кюфтета. Който не вярва може да провери!

24

123

преди 6 години

Новината е поднесена така все едно това, че са откраднали нещо няма значение. Наистина ми е жал за кончето, ама това че са откраднали няма значение така ли?!

23

смях

преди 6 години

Да взема да попитам. Зле съм със зоологията и затова питам, че освен четирите копита, конят колко лапи има, а опашки колко има.

22

аз

преди 6 години

До БОКО и КУРНЕЛИЯда започнат да раздават пари само за неразмножаване и тогава може да се обърне тенденцията

21

Анонимен

преди 6 години

Ние сме си живи индианци, какъв ЕС, какви 5 лв.

20

ДО 20

преди 6 години

До АнонименДецата в Африка гладуват, но ти имаш пари за компютър, през който да пишеш глупави коментари, нали??!!!

19

Анонимен

преди 6 години

Няма място за хората - но конете трябва да се на 6.

18

Анонимен

преди 6 години

Места има бившите конни бази който не се използват и тънат във мизерия!А тези фондации получават субсидии!

17

Анонимен

преди 6 години

ЖУУНГЛАТА Е ГОЛЯМА