7

Денс беге

преди 6 години

До ЕленаЗа 500 лв заплата от къде истински ***? Тези наще им е спуснат списък с провокативни и атрактивни заглавия и те избират според случая. След това бройкат посещенията на статията и коментарите.

6

Докторче

преди 6 години

При операции се използва електро нож и на пациента се залепва електрод най-често на бедрото или на корема. Залепващи я Електрод би трябвало да е еднократен, но предполагам че в Лайнянистан са го използвали на пет човека.

5

Анонимен

преди 6 години

Какво е това изгаряне? Защо са го нагрявали въобще? Още като се роди бебе го прилагат това нагряване, дори в частна болница изгониха дете така. В кой век живеем, кой и защо прилага такива неща? Кога ще има оптимизация на стандартите на работа и съобразяване със световната здравна организация.

4

До 1

преди 6 години

Няма как да си наемат. Истинските струват пари, а тук се опитват с пръдня боя да правят.

3

Брояча

преди 6 години

Между 'брои', плати и съдът присъди на първа инстанция има голяма разлика. За момента никой на никого нищо не е преБРОИл...

2

Елена

преди 6 години

Моля Ви,наемете си истински журналисти и редактори.

1

Анонимен

преди 6 години

Наемете си редактори. Оправете си словореда на заглавията. Това вашето на журнализъм, а евтино драскачество. Въобще изразът "брои 20 бона" не съответства на ситуацията, в която от една страна имаме болница, а от друга пострадало дете. Как болницата му "брои 20 бона" - тайно под масата ли?