16

Анононимен

преди 5 години

До К. КолеваСпирка на Зоологическата градина ще ползват всички деца!!!

15

К. Колева

преди 5 години

Вторият вариант с връзка на Мол Парадайс със Зоологичедката градина, през Студунския град и Г.М. Димитров ми се струвя супер!Това е наистина добра връзка за студентите!

14

Анонимен

преди 6 години

Забелязвам тенденция всеки нов голям инфраструктурен проект да се оплюва и нарича кражба. От друга страна всички мрънкат, че не сме като европейските страни. Объркан народ сме българите.

13

Вуте

преди 6 години

Това е ненужно,напълно излишно и прескъпо! Студентите и сега си имат метро. Но ,другаре, требе да се крадне още и още!

12

Анонимен

преди 6 години

"Когато спрат европарите от какво ще крадат?"Когато спрат европарите, това означава, че вече са ни изгонили от ЕС.

11

Анонимен

преди 6 години

До щщдПо-скъп е, но и по-удобен и бърз. Трамваите са зависими от трафик и има лимит на това колко често могат да се движат. Капацитета на метрото е по-лесен за скалиране и не е проблем да се пуснат повече влакчета, които да се движат по-често. Метрото е предпочитан начин на транспорт навсякъде по света

10

щщд

преди 6 години

Преди 5-6 години идеята беше да се направят 17(седемнадесет!) нови трамвайни линии,които основно да обслужват метрото. Една от тях - по съществуващото трасе в Дървеница,към Студентски град и надолу по Г.М.Димитров. Нещо се умълчаха оттогава и сега налитат на несравнимо по-скъпия и неосъществим проект за нов лъч на метрото.

9

Анонимен

преди 6 години

Ама изобщо не съм изненадан от втория вариант. Повече точене повече мръсотия при строенето. "ЛОГИКА" пари, пари, пари отиди на проститу*ка тя ще е безплатна явно!!!!Не че искам да ви обиждам използвачите на метрото, но модните ценности от другата страна на планетата ще реват някои за извънбрачни деца.

8

Ами

преди 6 години

И чий ще го дирят студентите по метролиния 2? Основния поток от Ст. Град е към софийския, а не към НДК????

7

bilder

преди 6 години

Най - цересъобразен и логичен е варианта да се моделира трасе на метрото здължително да има станция на Ринг МОЛ, ИКЕЯ и НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО лифта за Витоша ! Това определено ще доста използвана метростанция !

6

До 2

преди 6 години

Естествено че вечно ще е на власт Бойко Борисов

5

bilder

преди 6 години

До АнонименКой те е излъгал че метрото се строи само с ЕU кинти ? :)) , то и сега не се строи само с такива пари ! Тепърва ще се развива системата в посока на тенденциите на заселване от шумния , мръсен център...

4

Анонимен

преди 6 години

В този му вариант ще е удобен при евентуално застрояване на района между МОЛ Парадайс, околовръстното и крайните улици на кв. Витоша За студентски град най-удачното ще е от Г.М. Димитров да се направи един изцяло нов лъч, който може да е с прекачване (като връзката на Сердика), другото за мен е безмислено. Кой би си губил времето да обикаля през Сименовско, ул. Стефан Савов и МОЛ Парадайс.И вариант две е да се направи МОЛ Парадайс-Зоологическата и по Г.М. Димитров до Слатина.

3

Анонимен

преди 6 години

Само лъжат хората. 2020 спират европарите и каквото е построено-построено.

2

Анонимен

преди 6 години

Вечно ли Борисов ще е на власт?Когато спрат европарите от какво ще крадат?Данъците ли ще вдигат,банки ли ще фалират?Може би достатъчно са натрупали за да дочакат старините си и да подсигурят поколенията си.

1

м да

преди 6 години

Един път съм се качвал, от Т2 до ЖП гарата и нямам представа къде обикаля(не познавам София), но едва имах време да се кача в автобуса- с прекачване и тичане до автогарата почти час, но спестяваш 1,60 спрямо наземния вариант.