19

Анонимен

преди 6 години

да и какво като съм гей знам чужди езици с висше съм болните мозъци сте вие прости диви ***

18

Dies Irae

преди 6 години

Крайно време е всички хомо, транс, филите във всичките им форми просто да се прибират в лудницата и да се лекуват! Всяко отклонение от нормалното е болест. Единствената разлика между хомо и тн. и шизофренията е, че последната психична болест е опасна и за околните. До там с разликите. Когато два гея или двама травестита сами без медицинска намеса могат да имат деца то тогава може да си говорим, че са нормални. Да не говорим, че и те самите немогат да кажат кои точно техни права са нарушени и как

17

киро културата

преди 6 години

стига сте се бавили,подписвайте!тъкмо си намерих подходящ мъж- арабин-бежанец, много добре ми чисти аспуха,като го издоя по една чаена чаша мляко ми пуска,не е за изтърване

16

almond

преди 6 години

Добре де. Жената иска насилието да се наказва ,а онези написали на плаката, че като си бъркат в дупките не боли.

15

walnut

преди 6 години

Надявам се на Борисов. Досега все гласувам за него, обаче заради Цецки и Лиляни може да стане изненада като на президенските избори. Да не ни излизат с увъртания като домашно насилие. В България правата на жените са защитени. Ако не са - в парламента да искат промени.Аман от политическа коректност и гнуотии.

14

Край

преди 6 години

Представете си в детската градина на детето ви - учителката да е оня плешивия чичак с чорапогащника на висок ток дето обикаляше из София. Ако това е бъдещето - ще се изнеса в Северна Корея.

13

Анонимен

преди 6 години

men puk me boli za tiq protestirashti

12

Анонимен

преди 6 години

Тук хомота взеха да се карат с трансове... Хвани му краят на третият пол и кой от кого трябва да бъде защитаван...

11

Анонимен

преди 6 години

Напишете в гоогле мисс транс свят и виште снимките и после погледнете нашата мисс българия и кажете кое прилича повече на жена

10

Анонимен

преди 6 години

Мръсни хомофоби гледаите си вашият живот какво ви пречи кои как се самоопределя

9

Анонимен

преди 6 години

Hahahahha lubovta boli inache ne e istinska

8

Кольо

преди 6 години

До А беВсъщност не става въпрос за някакъв митичен трети пол. Става въпрос за даване на изключителни права на абсолютно всички, които са сексуално извратени, като няма ограничение за степента на извращение.

7

шматка

преди 6 години

Едно време в Работническо дело можеше да пуснеш обява като моя коментарДнес 2018г при свобода на словото трият като изумени

6

А бе

преди 6 години

Има една любов,която определено боли,ама нейсе!Тия май искат да я правят задължителна....Най-добре е да се направи референдум и ако привържениците на третия пол и хо*мо-любовта са достатъчно много-нека да е тяхното.

5

Анонимен

преди 6 години

Не подкрепям въпросната конвенция. Не може под прикритието на домашното насилие да пробутваш за узаконяване на трансджендър извращенията, още повече пък да влизат като учебен материал в училищата.

4

ами

преди 6 години

Въпроса е покрай домашното насилие да се приеме и признаването на гей бракове и третия пол.......

3

Хайде холан

преди 6 години

Според сега действащото законодателство домашното насилие също е наказуемо,въпросът е дали се прави нещо.Ако се приеме допълнително законодателство,то едва ли ще промени нещо,обаче ще създаде поле за дейност и хранилка за разни НПО-та,които ще могат да съдят България за щяло и нещяло.Освен това не може да се поемат ангажименти,от които ползата е съмнителна.Все едно-айде да станем ****дали,щото е модерно и всички го правят!

2

аз-ът

преди 6 години

НПО-нки... Яко...

1

zeus

преди 6 години

Всеки е свободен да поема каквото му се иска, ама не съм съгласен това да ни се налага като норма за поведение.