5

Павел

преди 6 години

Преди година, минавах покрай една детска градина в Швеция - гледам 4 колички, вали сняг, -6С. По количките натрупало поне 5cм сняг. Зачудих се защо една от "лелките" зяпаше нещо количките, викам си - "посреща майките, ама в тоз студ ли". Подминавам количките - бебета на има няма година си спят сладко сладко в тях. Разбирам защо са здрава нация, една от най-спортните в ЕС, а уж в наше село Варна поставяме всичките тях под знаменател "глупавите чужденци"..чудя се кой наистина е глупавият..

4

стар методвр

преди 6 години

Трябва да се спи на отворен прозорец, но да не става течение и човек да е завит с дебел юрган. Аз бойкотирах енергото преди 10 ти, сега бойкотирам Газпром и не могат да ме стреснат че щели да спрат доставките.

3

Анонимен

преди 6 години

Този дето е писал статията явно не е ходил никога в ромско гето. Ако беше отишъл поне веднъж в живота си сега нямаше да пише тази статия. Аз живея наблизо до гето и съм виждал посред зима как малки деца на по 2 годинки тичат боси в снега при минусови температури. Бебетата ги изкарват увити в едно проскубано одеяло. При тях няма грипове и вируси щото имунната им ситема винаги бачка на макс а не се успива като на всички останали раси. Колкото повече се пазиш толкова повече боледуваш!

2

Анонимен

преди 6 години

Над затова после и в сега и студ и в болести и грошове тях не ги лови щото са каленик яко. А нашите деца е там до магазина да иде и хоп теква му носа.

1

Анонимен

преди 6 години

Глупости на търкалета. Питайте ромите какви неволи имат