8

Анонимен

преди 6 години

Не си подбрал добре тениската, лек

7

Дедка

преди 6 години

Поведението му като цяло не изглежда достатъчно адекватно, за да го определим за вменяем. Не знам как ги правят тези експертизи, но да я убие, да смята, че само я е дупнал и просто да иде да яде чипс, не ми се струва съвсем нормално - все пак е на 15, не на 5...

6

Анонимен

преди 6 години

15 годишен да играе на криеница ?! Е не мисля, че такъв може да се нарече нормален. Явно , че е бавноразниващ или има някакво умствено изоставане.

5

цар киро зрънков

преди 6 години

Много е оксидиран този... "Иван" бе...Това са им работните инструменти в тяхното племе; брадви, ножове, сатъри, мотики...ДВЕПМЦ!

4

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно в затвора ще му изправят дебелото черво на тоя хубавец, тогава ще го видим смелчагата дали ще сме да посегне на някой нацепен и полово свръхактивен полов затворник с шоколадов тен или ще му разпени белтъка с покорна страст в очите...

3

Ханс

преди 6 години

Дайте ми го аз пък само да го думна с Валтера в тиквата. Такива отпадъци трябва да се заличават моментално, със сигурност ако живее туй *** ще убие отново!!!

2

факт

преди 6 години

15 годишният убиец Иванчо - продукт на почти 30 годишната мутрокрация в Бг!

1

Наивен

преди 6 години

Убийството е станало.миналото лято в Бургас. И сега някой експертизи вече излизат. По онова време Иван е бил вменяем. По онова време не е бил вземал наркотици. Чакат се и други експертизи. Само аз ли съм шокиран от мудността на разследването? Използвам "мудност", защото не знам по силна дума. Експертизи за действия и състояния от преди половин година. Само за сравнение ,експертизите за убийствата в Нови Искър бяха готови за ден-два. Което ги прави не по малко съмнителни от тези по горния случай.