19

Анонимен

преди 6 години

А дано чичовото си задеиства испанските връзки и да го махне любо цяла българия сме с теб махаи го тоя

18

майорски

преди 6 години

Перуката не ми харесва ... но този !!!??? ...Та Пенев е от интелектуалното ниво на Стои4ков.... говори само глупости ...и си мисли 4е като се изправи и каже някоя простотоия по телевизията и е е голямата работа....Не мисля е този ще оправи футбола ни ...даже наобратно ...ще се налапа с пари и после ще каже на вси4ки "..духайте супата" ...аривидер4иали си спомняте лафа му ..Във футбола ни е като в политиката на България : както каза Доган ...няма друга алтернатива .... ..за Съжаление..

17

Краси

преди 6 години

Нямам нищо против Б.Михайлов, но много му станаха мандатите.Нека има промяна -по-лошо не може да стане!

16

Ваня

преди 6 години

До ***-6: Тичал или нетичал е -- голмайстор на Примера Дивизион ! А играеше в Атлетико МАДРИД !!! Скрий се някъде !

15

ЦСКА

преди 6 години

КЗЛ, КЗБФС, КЗКиро

14

ined

преди 6 години

*** гуляма стратегия няма що, да смениш Перуката със Супата

13

Анонимен

преди 6 години

Това Кьосе Любо Пенев,ми е адски неприятно! Неграмотно и тъпо парче!

12

ПЕРУКЕРО ВЪН !

преди 6 години

ДА СЕ ХОДИ , ЗАЩОТО ТОЙ Е ОСНОВАТА НА КОРУПЦИЯТА ВЪВ ФУТБОЛА!

11

Анонимен

преди 6 години

Припознавам Лукойл за Левски

10

Анонимен

преди 6 години

До ТъпиНаистина си ***. Ти разбираш ли от футбол? Пенев беше модерен нападател за времето. Има 129 гола в испанското първенство. Повече от Емилио Бутрагеньо, който е играл с много по-силни съотборници и повече години от Пенев в първенството. И в нашето има 81 гола. Да кажеш, че човек, вкарал 210 гола само в първенства е слаб, значи си наистина ***, както си си го признал де.

9

mnenie

преди 6 години

Любо ми беше любимият футболист в ЦСКА преди да отиде в Испания, но все пак мислех, че няма шанс в тази битка с мафията. Сега, когато и друг легендарен футболист от онова време - Ники Илиев е в играта, мисля, че има светлина в тунела. Това за картотеките е пълна глупост в момента. Отиваме да регистрираме селски отбор, губим ценно време, разправяме се с някакви хора на които не им се работи. По електронен път би било страхотно.

8

Анонимен

преди 6 години

Щом Ники Илиев се застъпва за чичовото, явно нещата са много сериозни.

7

Тъпи

преди 6 години

Те щом ламтят за власт за нищо не стават , футбол в БГ отдавна е изчезнал .Само мизврници и *** са футболни запалянковци в БГ .

6

Тъпи

преди 6 години

Голям фукльо е . "Който не ме уважава да си духа супата " е в главата муНикога не е тичал на игрището , само е чакал пред вратата някой да му подаде топка по заповед на чичо му .

5

Ловеч

преди 6 години

САМО ЦСКА-София

4

Анонимен

преди 6 години

Жалко за БГ щом изборът е сведен между две корумпирани Мутри - Боби Перуката и Любо Чичовото Супата.

3

vlady

преди 6 години

Също хората около Любо Пенев с нищо не са по-читави от тези около Перуката - Красимир Балъков се е доказал като кръгла нула като треньор и ръководител, останалите са също толкова некадърни.

2

vlady

преди 6 години

Няма читав кандидат - Перуката доказа, че не става, Любо Пенев също ясно показва, че няма качества за управленец - затънал е в дългове и не може да се оправи с години, Дражев фалира мелницата в Бургас и след това докара Черноморец до В група.

1

Анонимен

преди 6 години

Слушах Ники Илиев и мисля, че е абсолютно прав да иска Перуката и далавераджиите му от БФС да бъдат изритани! Крайно време е, защото разрухата и корупцията убиха нашия футбол.