53

Анонимен

преди 6 години

Голям актьор, голям пич! Беше и хубавец, мъж с много чар и въздействие върху жените. Последният мохикан преди епохата на третополовите рептили.

52

Анонимен

преди 6 години

И на мен, и не го крия, което вбесява корветки-марионетки и дс-откачалки-***.Като Ален Делон друг няма да се роди. ВЕЛИК!Не забравяйте, че потомък на руски емигранти.

51

Балон

преди 6 години

Напълно го разбирам,по същия начин се чувствам

50

fff

преди 6 години

голям актьор. Гледайте филма Зоро , в които играе. Стахотен.

49

Анонимен

преди 6 години

Че нали вие дъртитее е създадохте тази епоха. Нали вие градихте света през последните 100 години ??? Отвращавате се от себе си.

48

Анонимен

преди 6 години

Напълно разбирам отвращението на човека като знам франсетата какви нещастници са ама ако дойде в Ганьовстан направо ще му изгорят бушоните.

47

42

преди 6 години

Каква Русия халюцинираш кончита? Надявам се не жиеееш в нито една от тези държави. Пред народите на тези страни си просто едно безродствено хермафродитно плазмодийче. Fecale omane, както казват съседите.

46

11

преди 6 години

До От чужбинаДобре де - кат не ти голят анализатора, що го тикаш да са сайдисва? Нещо ти лопа чутурата ли?

45

АК-47

преди 6 години

До БългаринПо точно не може да се каже. Кратко и ясно. Ален Делон е цяла епоха.

44

Мачу Пичо

преди 6 години

Тоя па кой е? Леле само бабички и старци пишат тука. Аре бегайте да легате.

43

Минало незабравимо

преди 6 години

Европа... преди много години. Имаше истински мъже, истински жени. Човешките ценности като доблест, чест, достойнство значеха много!

42

Анонимен

преди 6 години

Ех Ален-Ален, напълно споделям мнението ти за днешният свят но не съм съгласен че всичко е пари защото ако беше така то с пари можеше да решиш всичко .......амане е така.Всеки гледа да щипне някой лев и ако може нищо да не свърши.Чест, достойнство...........са само празни приказки а беъ такива неща всичко става БЕЗМИСЛЕНО.Ненавиждам човеците и знам че рано или късно ще има "Видов ден" за тези бокл*уци.

41

От чужбина

преди 6 години

Гнусотията е навсякъде особенно в пиана русия..скапана държав ас минус раждаемост и уникално висока корупция!!!!България 16 република на русия е в същото положение за разлика от Румъния!!!!!в съседна Сърбия любимка на Москва положението е......русмобългарско-мафия и смъртност!!!

40

Анонимен

преди 6 години

Хора, тъжно е , че сме много, които мислим като Ален. И го виждаме, обаче продължаваме в зададените коловози да тъпчим по алеята на живота. И не само в България, и в Европа хората не са коне с капаци..поне тези над 30-35. Обаче не се събуждаме, простотията ни залива, ние се давим в нея опитвайки се да плуваме. Няма плуване приятели, не се плува в тази помия. Дано се събуди света и възпитаме нови хора, за които усмивката и добротата ще са повече от финикийските знаци....

39

даааа

преди 6 години

Свят, в който всичко се върти и подчинява на интересите на третополови и всякакви покварени създания наистина е отвращаващ.

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33Ален Делон, Ах този син балон, както пееше Кирчо Маричков.балон е цялата тази порочна система на банковият капитализъм и изобщо на капитала! и тя ще се самоунищожи!

37

Българин

преди 6 години

Велик Французин и Мъж, последният Европеец...

36

Анонимен

преди 6 години

По тоя случай ще си пусна някой стар филм с Ален Делон.

35

коста

преди 6 години

"Мари мач"- хахахах, няма такова списание!

34

Анонимен

преди 6 години

Пич си беше и такъв остана.