23

БПФ

преди 6 години

И на какво основание т.нар. "съд" в страсбург ще ни задължава да плащаме на противоконституционна сепаратистка организация? А на какво основание т.нар. "съд" избра за "представител" на на България в своята структура лицето йонко грозев - с доказана противодържавна дейност именно в защита на т.нар. "ОМО Илинден"? Най-малкото тука няма ли очеваден конфликт на интереси? Утре грозев може - като "садия" от тоя т.нар. "съд" да поиска и един милиард обезщетение от джоба ни !!!

22

анонимен

преди 6 години

бьлгария няма да плаща не е задьлжително

21

Додо

преди 6 години

Нема да се плашите! След недвусмисленото признаване на македонска нация и македонски език от Бойко Борисов, с цел Евроинтеграцията на Западните Балкани и надеждата, че ще бъде погален по главата от Юнкер, сега вече ОМО -Илинден, креатура на Сръбските служби с цел антибългарска етно-диверсия във Вардарско, има напълно оправдани претенции и правото да съди и осъди всеки, който изкаже мнението, че македонските са етнически българи! Факт! Справка- съдебното решение от Страсбург. Честито!

20

злати златния

преди 6 години

не търсете истината в ЕСПЧ, той е вреден за България.Този съд създава нация "македо-нец, като такава няма.Този съд криво съди.Този съд служи на престъпници и роми ина "медузи".Този съд не разбира от граждански дела, той се занимава с нашумелислучаи, истината не е и в Страсбург, а и нашият съд е лош и крив.

19

Анонимен

преди 6 години

Възниква ъпроса какво дирим в тази скапана организация, в Която някакив бюрократи в Страсбург се опитват да ни натрапват убитаците от ОМО-то?Тука ни ашладистваат мюсулманнски главорези, под формата на "бежанци", развъждат от години ци га ните с нашите пари.Тия май искат да ни унищожат като наация...

18

Анонимен

преди 6 години

Точно така се прави.Това трябваше да се направи и с ДОСТ. Да се забрани пък после нека си ни съдят.

17

Анонимен

преди 6 години

Голяма вълна,без косми!Тези ОМО са платени марионетки,но толкова ли нямаше български адвокати да ги заврат там където им е мястото?

16

Морски

преди 6 години

Браво на Омо Илинден,за държава слугиня като България само съд и да плаща!!!Браво!!!

15

Анонимен

преди 6 години

първо дa блaгодaриме нa руските ти приятели, които дaдохa Мaкедония нa Сърбия още 1912 г. тa сърбите имaхa един век време дa промивaт мозъците нa бългaрите тaм

14

Крум

преди 6 години

Да ви плюя на педераския европейски съд.що не осъдите ердоган че вкара над 50 000 човека в затворите щото ще ви удари един резан бахур

13

Анонимен

преди 6 години

Тези *** и предатели ,сръбски еничари ,тайните служби на Сърбия им дава пари и за пари са готови на предателство към Родината

12

наблюдател

преди 6 години

Това ОМО не беше ли прах за пране?

11

Анонимен

преди 6 години

Македонците са били българи, на които съзнанието им е промивано с години от сръбските служби. Но Македония няма да бъде нито българска , нито сръбска. Македония е безвъзвратно загубена за България.Сега Македония се управлява от албанската мафия.За това благодарете на приятелите ви американци, които направиха така, че албанският фактор да бъде най-силен в Западните Балкани.

10

Всяка жаба да си ...

преди 6 години

Да бегат при Зайо у Скопие.Да си ги регистрира Он.

9

да

преди 6 години

България и Македония - имената им различни, а неселението българско !!!

8

Анонимен

преди 6 години

Спокойно можем да не ги платим тези пари. Тези присъди са само пожелателни.

7

да

преди 6 години

македонци не съществуват !!!това са българи

6

Анонимен

преди 6 години

Има господ . Дано той осъди и вижда каква омраза, каква несправедливост имат българите към другия . Боже гледай и ги съди безверниците и за лъжите им и за всичко нечовешко направили на македонците . Амин !

5

Анонимен

преди 6 години

Пука ми че ми дреме

4

да

преди 6 години

да си ги признае Страсбург щом са спечелили там :)))тук им казахме, казваме им и ще им повтаряме,че трябва да вървят да го д'ухат !!!!