33

Анонимен

преди 6 години

На Корнелия изказванията не ги включвайте в Политика. Те са повече за Свободно време (или направете отделна хумористична секция за тях).

32

Анонимен

преди 6 години

Интересно кога ще и свърши бюджета за съботажи.Той кремъл дава, ама и иска резултати в замяна.

31

Анонимен

преди 6 години

До фактНяма го вече СССР да дава безотчетни пари на БКП за пропаганда и атентати.........

30

БКП-децентрализация

преди 6 години

До фактНароиха и се малки подпартийки на БКП в правителството!!!Аналогичен случай е 1923г след потушаването на въстанието им!

29

факт

преди 6 години

До Възможна ПричинаПАРТИЙНАТА КАСИЧКА НА КОМИНТЕРНА ПАК СИ Е СВЪРШИЛА РАБОТАТА.......................

28

Бай Танас

преди 6 години

Много смешна пустата Курнелка. Не спря да се взема на сериозно. Каква управленска програма, какви пет лева ... Алиса в огледалния свят :)

27

пенко

преди 6 години

Даа... *** съм ! Не мога да резбера защо се казва К.ур.нали .ЯЯ , а не просто Марийка ??? В националният ни фолклор- Иванчо е с Марийка !!! Как така Иванчовата Костовомарийка се превърна в К.ур.нали.ЯЯ ??? НО... ОСНОВНИЯТ ВЪПРОС Е ... : " Бее... -Си Пи " БУРЖОАЗНА ПРАКТИКА ЛИ Е / ГРЕШКА -ПАРТИЯ / ??? НАПРЕД БАНКЕРИ ВИЕ ДАВАТЕ НА НАРОДА "ПРАВОТО " ДА ЖИВЕЕ / до следващата РЕВОЛЮШЪН / !!!

26

Анонимен

преди 6 години

Изключително интересна новина. За мен остава неясен въпроса как покойник може да прави изказвания. Нали този Меди Доганов си го убиха турците на една от техните ковференции. Поне така каза агента Павел, известен и като Лютви Местан.

25

БГ

преди 6 години

По време на европредседателството ще изплува цялата мръсотия да съботира България!Те същите са виновници за провала на прехода ни!

24

Анонимен

преди 6 години

До Минавам от тукТо добре, че минаваш, ама не си разбрал.Земята е собственост на Стефан Богориди и е подарена за български черковни нужди.Нищо ,че се намира в Турция.

23

Минавам от тук

преди 6 години

Не виждам защо обвинявате бат'Бойко за нещо нередно свързано с желязната църква. Църквата е в Турция и е турска собственост. Наричат я всички българска църква, но не е българска собственост !!! Турците могат да правят каквото сметнат за нужно - да я продадат, да я преместят, да я ремонтират, да я дадат за скраб и т.н.Е, като са решили да я ремонтират и то за тяхна сметка, ние какво трябва да направим - да им кажем ама недейте, нека да падне от само себе си ?Съвсем нормално е да им благодарим

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Напротив! Други управляват в Бг.Няма да ги назова, щото много ги обичате и все с иззути *** ходите пред тях. Само ще напиша- АЕЦ Белене, Лукойл, Патоци, газ, спъване на всякакви инвеститори от ЕС...Познахте ги нали? Ама вие си ги знаете от 1944г насам.

21

pisna-mi

преди 6 години

До АнонименДоган от доста време си гледа рахата и управлява само 2 неща - дистанционното на телевизора и ако няма нищо интересно, за разнообразие управлява "блестящия оратор" дето е начело на ДПС. И запомни - Следващия вот ще го внесе именно ДПС, няма да чакаш дълго, ще е още през януари.

20

иво

преди 6 години

Права си е *** , че кой е Доган да я обижда че е неспособна , я какви саботажи , какви "протести" , какви "бойни" действия се развихриха последните 2 месеца , достойни за една истинска "премиерша ".

19

Анонимен

преди 6 години

Влезте в сайтовете на Пеевски,прочетете вестниците му,за да видите какво венцехвалена има на ББ и тогава ще ви стане ясна цялата картинка.

18

Анонимен

преди 6 години

В момента турците управляват държавата и държат да управляват,заради председателтсвото на ЕС в България.Още преди преврата в Турция управляваха в България,иначе ББ щеше да загуби изборите.

17

Анонимен

преди 6 години

Бедна ти е фантазията.Бас държа ,че ще ни струва нова джамия в София..Какво е една джамия в сравнение с това да останеш на власт?

16

иван

преди 6 години

Заради тоя вот червените активизираха спящите си партизански клетки "да дестабилизират " , че да имат поводи за недоверие !

15

Анонимен

преди 6 години

Нинова,ще ти бъде трудно да се бориш с трите прасета.

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9''Разбрахте ли сега какво ни струва желязната църква? Запазването на суджуците на власт.''--------------------------Бедна ти е фантазията.Бас държа ,че ще ни струва нова джамия в София.