12

ogin

преди 6 години

Гадна отхапана ябълкаИстината е самсунг

11

Румен

преди 6 години

Никой истински фен и потребител на Епъл не мисли,че е лъган.Всичко се прави от фирмата за негово добро!Дори се грижат всяка година да си купуваш нов ,по-скъп телефон.Важно е логото,марката.Не е луд тоя ,дето яде баницата.Щом има балъци да плащат по 2к за телефон,произведен в Китай,струващ 3 пъти по-малко,...защо да не им вземат парите?

10

Нико

преди 6 години

Какво всички се халосват по тези Айфончета ? Не стига, че за да ползвам файловете от телвфона на компютър трябва все тоя *** Айтун да се тегли. Все нещо се бъгва при прехвърляне. Всичките ти файлове се качват на някой клауд... Дисплеите им забиват,замръзват (голям студ ги тресе) да не говорим за цените.

9

Анонимен

преди 6 години

До microsoftВсъщност, няма да хго хвърлиш, защото е още в гаранци и MS ще тидадът нов, но както и да е ...

8

microsoft

преди 6 години

Вие знаете ли че 250К собственици и потребители на Microsft Surface устройства се оплакват само един проблем, но какъв "проблем" - "Permanent sleep of death".Така се нарича най-големия враг в момента. Случи ли се можеш да хвърлиш таблерт за 3К-4К лв. за бройка.

7

Електроинжинер

преди 6 години

" проблемът се крие в това, че по-старите литиеви батерии доставят мощност неравномерно "Пълни глупости, само не мога да разбера дали автора на статията не е в час или Апъл лъже. Неравномерно е потреблението а не работата на батерията.

6

Анонимен

преди 6 години

Чудя се, дали просто няма да си купят някоя страна, като нашата и си я превърнат във фабричка ?

5

Анонимен

преди 6 години

Сега ще ги глобят с 500 милиона, те ще напишат извинително писмо и ще обещаят, че няма да правят така. После пак ще го направят.

4

Анонимен

преди 6 години

Притежаването на съвременен продукт на Apple е диагноза, а не лайфстайл.

3

бг смешки

преди 6 години

така се прави ...купуваш си стока за - 2 бона и след тва се прецакава нещо и го сменяш .... с ново ...и така парите потичат към дадената компания ...същото се прави и у нас но в доста по-брутална форма ...просто като се строи се строи некачествено и после пак същите фирмички правят ремонта след 1-2 години ..... схемички брат - схемички ....

2

Анонимен

преди 6 години

Голяма работа. Епъл потребителите не се интересуват дали устройството действително работи, а само от логото на гърба. Заради това и тея осакатени слушалки са толкова популярни, въпреки огромната си надценка.

1

Анонимен

преди 6 години

Qbulkata e gnila dobre che oshte ima zombirani hanerikanci da gi kupuvat