56

Анонимен

преди 6 години

Жалко!Много красива жена!

55

Peter North

преди 6 години

До Хитър ПетърХахаахахааа, тоя СПИН през стомаха ли ще го хване като гълта? Ти девственик ли си?

54

dark star

преди 6 години

E тя професията е много натоварваща почти като в мини Перник, дали пък тая професия да не я обявят първа категория със ранно пенсиониране като милиционерите

53

4i4o dяdko

преди 6 години

наркотици... не прощават на никого..

52

Анонимен

преди 6 години

Тоя пък ми е странно за какво се е самоубил, приятелят и.Next one бе брато. Жалко за момчето.

51

123

преди 6 години

Каквато и работата такава и съдбата ѝ. А да си винаги весел има само едно обяснение. И гаджето и се самоубило и пак не спряла... Иначе много добре изглежда, ама външният вид е до време.

50

Анонимен

преди 6 години

Чичко СПИН не прощава. Не може да си почнала още на 12 всеки ден във всички отверстия по няколко пъти и да искаш на 20 да не си амортизирана.

49

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

за заглавие като това, трябва да наказват с бичуване на публично място.

48

0т Cидней Авcтpaлия

преди 6 години

Сводника може още да я държи още да облекчава клиенти?

47

Хитър Петър

преди 6 години

Същото ще стане и с онези момичето дето се... за пари. Нали се сещате? Представете си едно момиче на 18 години да прави... с 10 мъже на ден. Накрая ще пукне от... Представете си да и го пухат отзад всеки ден по цял ден. Горките момичета, ще си увредят половите органи и червата. Тези момичета ще се изпускат по голяма нужда в гащите и ще хванат хемероиди и рани в червата. Тези дето пък гълтат семенна течност пък направо ще се заразят с много болести, дори и СПИН. Защо ви го казвам това? Факт!

46

до 48

преди 6 години

Е, каква и е била работата конкретно на това момиче, че толкова крехката и физика не е могла да издържи?Те някои момичета и без да са порно актриси се разбиват повече от тях, пък нищо им няма, даже искат още.

45

Анонимен

преди 6 години

Не е смешно, но как беше? - "сега 'ше видиш 'що *** кравите".

44

Анонимен

преди 6 години

Осиротяхме...Слагам му черния костюм и една траурна на черни завеси...

43

Анонимен

преди 6 години

Дайте някакви по-сериозни снимки на каката. Много е облечена.

42

Анонимен

преди 6 години

До от сидниАав$тралия 44Днес пак си ***.

41

Анонимен

преди 6 години

Това е същото като проституцията, не всеки има характер да устои.

40

Элен

преди 6 години

Тези почнаха да *** като мухи. То от много хубаво. Имах една подобно позната. Фукаше се две-три години със скъпи коли, дрънкулки и почивки и като и биха шута стана алкохоличка и вече и да прави нокти не може да си намери работа. Живее си със старата майчица и търси някой като Росен Горския.

39

Врачанин

преди 6 години

До Жалко 48 То жалко , но я виж как някои вместо да работят искат да управляват държава.И Бойко ги нацвръка навсякъде.Жената е създадена да продържи живота на човечеството.Пуснахме ги под креват , а те се качиха на него.

38

Жалко

преди 6 години

Жалко, хубаво момиче и много тъжно излъчване. Затова казвам че жените, трябва да имат минимален базов доход, с който да живеят - скромно, без да се налага да работят. Каквото и да си говорим, самата физика на жената не е съдадена да работи колкото мъжа. Да не говорим за Лунния период на жените, че в БГ никой не дава отпуска на жената. Най-смешни са дамите - въртящи геврека, гротеска - къса пола, разкрачена на ***. Жената требе да готви, ражда и възпитава Човеци- не става с феминистки пози!

37

Анонимен

преди 6 години

Сигурно е прекалила с пудрата захар.