11

Анонимен

преди 6 години

ДПС се готви да подкрепи БСП.Някой учудва ли се от това?

10

naco

преди 6 години

От КОГО ги ВЗЕ и на КОГО ги ДАДЕ????

9

Анонимен

преди 6 години

Догане, да излезеш и да обявиш Борисов за единствената алтернатива за България, особено когато виждаш как съсипа България, си е национално предателство. Единственото обяснение е, че като продължават да съсипват и унищожават България, ще станем по-лесна плячка за турция.Или това е била целта още преди 30 години?

8

ДПС НЕЗАКОННИ

преди 6 години

ИМа данни че нагло престъпни холограмни оръжия за масово поразяване на Европа и Мала азия продавани чрез полицейски рекет в България са поразили тежко и непоправимо огромни региони на Европа и Мала Азия чак до Сирия и Ирак.Вижте има ли връзка с престъпниците на власт в ДПС и свързани с тях турско говорящи банди.ДПС Не е ЗАКОННА ПАРТИЯ >ползва се за манипулирано ограбване на милиарди годишно от Българския народ.

7

Анонимен

преди 6 години

Добре,ние го знам,а вие?Защо тогава го правите?

6

Анонимен

преди 6 години

Поне едно не може да им се отрече - и те и Герб са яко наведени към Турция. В това отношение Борисов трябва да се радва. Както и Доган си призна - друг, който да управлява България той не виждал. Разбирай - няма друг, който да е толкова готов да козирува на Турция. И Местан си пи кафето с Борисов и Доган го поддържа днес. Нищо не се е променило. Който говореше Доган какъв е патриот сега вече разбра. Патриот, ама турски.

5

Galipoly1915..

преди 6 години

STIGA S TAZI EU BE ! PURVO BULGARSKIYA INTERES...EU MAYNATA MU...

4

Анонимен

преди 6 години

както и сега така и в продължение на 500 г нищо хубаво не е дошло от истанбул и няма и да дойде следващите 2000г... а дпс трябва да бъдат закрити щом искат сближаване с турция, от последното сближаване и общ съюз ни костваше изоставане с 500г от света и неродени поне 40 млн българи, толкова колкото е била англия 1878, при 3 млн и двата народа 14 в

3

Анонимен

преди 6 години

Карагъза да си ходи да си пасе патките на село.

2

Анонимен

преди 6 години

и засилването на диалога на ЕС с Турция.........."Не си представяме, че може да бъде постигната сигурност на Балканите без включването на Турция в общоевропейските процеси,............ох, този все към турция си тегли.може би стои у нас само защото там в парламент никога няма да влезне, а е благоооо в парламента и властта.

1

Тато из Правец

преди 6 години

Върви в Анадола ,бе Приятелю !