13

Ddd

преди 6 години

Толкова много "мероприятия" и нито един осъден. Това говори за голяма ефективност на съдебната ни система.

12

Питам

преди 6 години

До Анонимен 8 Ама ти още ли вярваш в социалистическата идея?Те така и бабите вярват че помагат на полицията. Ха , ха..!

11

Анонимен

преди 6 години

Мен ме притеснява, че тези същите хора, които мятат пари на "шведи" имат избирателни права.Нали се сещате, че тези не разбират нищо, а в същото време решават съдбата на България. Знае се и за коя криминална организация взривяваща църкви гласуват.

10

Ветово

преди 6 години

...там е заровено кучето

9

Младши

преди 6 години

Да де да- ченето в кока-колата,памперсът в запръжката!

8

Анонимен

преди 6 години

Абе,оФФчи мат'ряле!Още ли вярваш на тази "ало" бълвоч,която ти натрисат непрекъснато?Така те карат да вярваш,че балагаристания е пълна с богати пенсионери,и затова не заслужават никакво повишение на пенсии,даже,въобще пенсии!Не виждаш ли бе мат'ряле,как те обработват и най-нагло ти се хилят насреща управляващите ***!!!Сам си заслужаваш съдбата,щом вярваш на тези мошеници и не си се вдигнал,да ги насметеш на местото,което заслужаваш!!Никой друг,освен ти самият не си си си виновен !!

7

мишки

преди 6 години

...голяма, голяма, колко да е голяма. Като дойдат черните качулки и бягат в мишите дупки на империята си...

6

Анонимен

преди 6 години

Голяма империя създадоха ало-измамниците.

5

Съда е виновен!

преди 6 години

Каквито мерки да се взимат след като съда ги пуска и няма осъдени ефективно , а само на пробации или най-много условни присъди този проблем няма да се оправи. Полицайте ги ловят, съда ги пуска-тази крилата фраза важи вече 10 години! И това е така и с обири, и дори при убийства, а ако има ефективни присъди те са смешни като тая на Лерца, убила полицай с джипа си в Пловдив като е карала с 100 км!!! И присъдата й е само 3 г. За това има и измами за милиони, защото знаят, че като ги хванат си плащ

4

Гост

преди 6 години

Абе, "Днес", поне да бяхте писали, че "а всички други банки правят сондажи за въвеждане на подобни планове, които да предотвратят загубите" (които са и техни, между другото; но явно на тях не им пука). Фалшива новина, но полезна. Ей така, за да могат възрастните хора като отидат в банката, да знаят, че могат да кажат на служителката, която не е банкомат, какво им се е случило, а тя да ги посъветва да се обадят на сина или дъщеря си, уж според нареждането на банката. Две думи са, и едно обаждане.

3

Нов

преди 6 години

Трябва да започнат да глобяват измамените пенсионери. Иначе няма да спрат да хвърлят пари от балконите.

2

Анонимен

преди 6 години

Вижда се прехвалената Румъния каква бедна и мафиотска държава е. Най-вероятно там нашите измамници шарят на тяхната корумпирана полиция за да не ги закача.После Румъния не била корумпирана, смешка!

1

Анонимен

преди 6 години

Червени каскети, после пак напишете колко са бедни пенсионерите и как нямат пари!