43

Анонимен

преди 6 години

Тоя па!

42

Анонимен

преди 6 години

Бог да ни е на помощ с такива "надеждни " политици...Горката ни България....

41

Кина

преди 6 години

Този още ли е жив ?!

40

Един българин

преди 6 години

Волене, и да не забравиш да подкрепиш Истанбулската конвенция, нъл тъй?

39

Обективно

преди 6 години

Явно големи доходи в Евро, преврънаха човекът ,който нападаше най-яростно ЕС и ни проглуши ушите че сме колония , да погледне по ЕВРОпейски на нещата. Патриотите павят луди кинти в момента. А Волен след толкова години в парламента си е експерт-счетоводител,хахаха..Залтния пръст стана цяла Златна ръка.

38

психопат

преди 6 години

Боже, тоз психопат щом още е в парламента не се учудвам че ни избиват посред бял ден

37

Анонимен

преди 6 години

Този издъхнал чичка как го скопиха само, къде ли му отиде мъжкарството с което толкова парадираше?

36

""

преди 6 години

Долнопробен лицемер употребяващ патриотичния вот за лични облаги

35

Анонимен

преди 6 години

Абе Волен нали беше против Европа и за Евразия, и Русия. Хептен се обърках.

34

Анонимен

преди 6 години

Остана само да се пробва президентска република, или да назначат служебно правителство от Европа в което да не участва нито един българин!...............................На мен Ферхойген ми е "любимеца". А, може и Сергея да ни пратят. Той не е българин, етнически.

33

Аривидерчи

преди 6 години

Отива в канала ,да си взема сбогом с парламента

32

Анонимен

преди 6 години

Пудел.

31

Анонимен

преди 6 години

Божееееееее и това го декларира тоя Нагаждач и лапач, който до вчера лаеше яростно против европейските колонизатори , заробващите концесии и НАТО? Надявам се, че зад него вече няма никой и следващия парламент да го гледа само от телевизора си.

30

Анонимен

преди 6 години

Още не сме подписали тая конвенция,а тоя вече смени пола.

29

Анонимен

преди 6 години

И тези се смятат за патриоти, за народни хора!? Сега магически ЕС вече не е толкова лош, не трябвало да се отдаваме на такива самокритики, ББ си вършел много добре работата! Толкова е отчайващо че в България вече няма на кого да вярваш! Даже и силни вилните националисти са една боза! Няма алтернатива вече. Всички са пълни б.о.клуц.иОстана само да се пробва президентска република, или да назначат служебно правителство от Европа в което да не участва нито един българин!

28

патрЕот

преди 6 години

Бай Волене, когато приемем Истанбулската конвенция, кого ще направим баш ***.ерас!? Боко или тебе!?

27

до zeus

преди 6 години

Нищо ново под Слънцето, Сидеров е създаден с цел да убие крайно дясната идея в България, с което се справи перфектно.=================Всъщност, т.нар. "крайно дясно" си нормалното и централното, но по обратната, измислена скала на нпо-рките на Сорос.

26

Анонимен

преди 6 години

Докато плюеше по евро.ейците сега започна да им ги б...же! Тези които са гласували за вас знаете ли какви благославят? Незнаеш? Е ще разбереш бе. Такива благсловии не съм чувал никога през живота си. Споменават майките бащите та чак жените и децата ви. Чак срам ме хвана а за вас незнам. Казват че сте се подиграли с доверието им с тези 20 лева към пенсиите. Казват също че щели да ви купят свещи с тези 20 лева. Само не разбрах защо ще ви купуват свещи сигурно да си светите щото сте бедни!

25

толерантен

преди 6 години

Бе, да не е почнал, леееекинко така, да обръща резбата "в крак с европейските тенденции"!?

24

Анонимен

преди 6 години

Много омекнал този мишок, станал един тих, добър и съглашателен. Помните ли как викаше пред МС, Бойко излез, народа ще ти търси сметка за злините. Днес е мек като ефнух, безпомощен, обезсилен, зависим. Ако не, Тулупина от Банкя ще му спре кинтите, а втори шанс няма да има. Последно му е и се държи за потъващият кораб с две ръце. Помните ли как водеше черноризци из София, какъв патриот и радетел за справедливост беше. Човек без достойнство и чест, но кой в НС има тези качества. Никой!