7

Миро:

преди 6 години

Да излезе Бойко Борисов и с открито чело пред българския народ да каже:до кога и колко още ще се подмазва на тези европейци! Той,като иде някъде,такива големи ли метани му правят?За какъв го имат?И да каже:КОЛКО НАРОДНА ПАРА ИЗХАРЧИ ТОЙ И ОРТАЦИТЕ МУ ПО БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА!!!

6

Миро:

преди 6 години

В името на евродепутатите, Тиквата,да ни призове:1.да ядем само суха храна!2.да не пием вода!3.да не дишаме от чистия въздух!4.да не се къпем!И НЕКА,ТИКВАТА,ДА ЗНАЕ,ЧЕ ВРЕМЕТО МУ ЗА ОСТАВКА НАБЛИЖАВА!!С КАКВО ОСТАВА ТОЙ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ И КАТО КАКЪВ!?

5

лудия

преди 6 години

Българинът си мисли, че като играе хоро и стои и псува пред някоя обществена сграда прави протест.

4

Селянин

преди 6 години

За какво ни занимавате със тия, не знам какво очаквате да се случи освен задръствания. Aко искаха нещо да променят щяха да го променят на гърците как исипаха 100 млрд .не е до еврошество, а до разпад на съюза. Като чуят за разпад и почват да дават мангизи

3

до 1

преди 6 години

Съгласен, те дори европейците ще са изненадани колко е културно тука и как не горят коли и кофи и няма маскирани диваци да громят както там постоянно

2

Анонимен

преди 6 години

ЕКусилено работи против гражданите на ЕС затуй нито едно заседание не минава без протести. ЕК дори може да ожени всички гейове и да оправи всички криви краставици. Да не искате Меркел да ви построи някой завод за автомобили та да станете конкурент на немците.

1

Анонимен

преди 6 години

Даже европейските бюрократи може да докарат в България европейска полиция, да види българинът как бие европейската полиция и как разпръсва тълпи с вода, сълзотворен газ и електропалки.