136

Анонимен

преди 6 години

Росене, времето на Бай *** изобщо не си е отивало! Огледай се в огледалото, виж премиера и дясната, та и лявата му ръка и се събуди!

135

Анонимен

преди 6 години

България е най-корумпираната държава, в която най-много се краде.Затова сме най-бедни с най-нисък стандарт на живот.Дори не сме държава,по-правилно да се каже територия и колония.Добре са само бизнесемени като Р.П. с пари в офшорни зони.

134

Дано не има Мир 2

преди 6 години

.... остана още един Росен, дано и той не е данъчен инспектирщ от прозореца на марков Джип от маркова марка и не е правил из Хамана Буаз нещо на шефиори дека после са починале измирайки от смърт бъш га им живото свършил ...дано РоЗен само се е прочул с некое оФФШорнало или оФФкеNзало офисче, да се наокаже че замита други офиси, краде ключове и после не си ги дава за да сапре да крадне ... oти мое и шотладска хрътлка да е он оня Росен с едното оКо види и цели

133

Мухите са мухлени

преди 6 години

GoвNярнаLиев какво да му гоним мухите след като 10-ката немое с ветроете и промяната да ги одпъди. и разбиаш ли мъ, мухи не ами мухи и то едно малки сини и трепетни

132

Анонимен

преди 6 години

Роската Плевнелиев е бита карта..............защо му давате трибуна да се изказва?Най-добре да изиграе ролята на Мистър Бийн..............така най-добре ще разсмива хората.

131

Росе за Росен

преди 6 години

с тоя Росен Сатиричния театър ще измрът от гладсамо един ли има Рогъ или само един текова тва дето в Нови Искър

130

Найденов

преди 6 години

АЛООООООООООООООО РЕДАКЦИЯТА, АБЕ ВИЕ НАИСТИНА ЛИ НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ БЪЛГАРСКИ???? Я ПРОЧЕТЕТЕ 98% ОТ КОМЕНТАРИТЕ И РАЗБЕРЕТЕ НАЙ- ПОСЛЕ: ТОЯ МАЛОУУУМЕН *** Е ПЕРСОНА НОН ГРАТА ЗА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО! НИКОЙ НЕ ИСКА ЗА ГО ВИДИ, ТА КАМО ЛИ ДА ЗНАЕ КАКВО МИСЛЕЛ, КАКВО КАЗАЛ, КАКВО ИЗПОВРЪЪЩАЛ ТОЯ! ТОВА ВЛЕЕЧУГО Е ВЕЧЕ ЕДИН ГОСПОДИН НИКОЙ! . АЙДЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ГО НАТРАПВАТЕ! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ! СТАВАТЕ НАГЛИ!

129

чу

преди 6 години

До Деси БановаЧувай си го тогава.

128

Go[ko

преди 6 години

Най корумпираните най лошите и най наглите сте....каквото и да говорите...преядохте повярвахте си и станахте нагли и алчни до безобразие...довиждане....

127

Ne zabravqm

преди 6 години

До най- успешния ПрезидOt raz shte specheli vtoroto mqsto!

126

681

преди 6 години

''Не сме най-корумпираните и най-лошите, да покажем успехите си пред света" Тази пл,ю.нка визира себе си с тези думи, но няма какво да покаже на света освен една алчна фръцла!

125

най- успешния Презид

преди 6 години

На следващите президентски избори ако г-н Плевнелиев се кандидатира ще спечели от раз. Затова платените писатели вият като вълци..ха.ха Какъв рейтинг само когато не е в политиката.

124

Деси Банова

преди 6 години

Защо пишете толкова лоши неща за Росен?Та вие изобщо не го познавате!Нямате представа колко честен и добър човек е и колко е умен и забавен.

123

Анонимен

преди 6 години

Защо постоянно ни показвате Поп-люв-кото.Той вече е господин Никой. Да си гледа там златотърсачката трета употреба и де трови живота на нормалните хора.Само снимката му е достатъчна да предизвика конвулсии в хранително-чревния тракт.

122

Я па тоя

преди 6 години

Роско пак цъфна!Не го иска никой,ама навира се.Като И.Костов,Е.Поптодорова и другите политически трупове.То и Цецо(Ухото) е от тях,ама на власт са и го крепят-жива мумия.

121

Анонимен

преди 6 години

Просто не знам как да коментирам. ..и този ни беше президент.Докога най *** ще изплуват отгоре и запечатват всякакво развитие. Иначе умеят да се възползват,но е ясно че им дърпат конците.Поне да се научат да говорят... Левски го бил учил....

120

Дано не има Мир

преди 6 години

.... остана още един Росен, дано и той не гледа детско порно на таблет в незаконна къща отстояща на 500метра от друга къща и бунар

119

Анонимен

преди 6 години

Този е толкова "умен " че никой не иска да си хаби патроните за да го махне от пътя си .

118

"-"

преди 6 години

Това Едно---клетъчно и за бай *** не става!Липсват му "железни топки"!

117

Соня

преди 6 години

Я БЪЛГАРСКИЯТ МИСТЪР БИЙН!Определено предизвиква смях с изявите и поведението си!