17

Анонимен

преди 6 години

Малко ми е странно, наркозависимите които са за лечение за мен са единствено тези които ползват хероин, само дето хероина като мода и масово ползван наркотик изчезна преди 10+ години.

16

Dannyboy

преди 6 години

Хората не осъзнават, че търсещите лечение са болни хора които имат нужда от помощ. За съжаление метадоновата програма не е решение, при нея просто заместват хероина с метадон, една зависимост с друга. Говорил съм с лекари и има разработена друга много по-ефективна програма но никой от МЗ и правителството не ще и да чуе, за да може тя да бъде приложена.

15

Аз Графинята - Сиси

преди 6 години

Навремето имаше клиника в Суходол, какво стана закриха ли я?

14

Men

преди 6 години

Затвори има, тухларни и каменоломни също, все подходящи места...

13

скънка

преди 6 години

Иване, ти и без да се лекуваш, си за лечение. Жалко един ден как ще възпиташ детето си, като не можеш да разграничиш хора, осъзнали, че имат нужда от лечение и хора,които се дрогират. Що се отнася за мнението за марихуаната,личи, че си слушал бабите.Виждал ли си баби и дядовци да играят компютърни игри?Е,след 20-30 години ще видиш, както и баби и дядовци, които пушат марихуана. Калифорния вече я легализира НЕ САМО за медицински цели. Единствената причина да е забранена е сивата икономика.

12

София

преди 6 години

По-добре да са някъде в покрайнините и без това не работят и идват от периферията. Имат време да обикалят, а и да си седят в Люлин

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Проблема не е в това, че хората търсят помощ. Проблема е в това, че тази програма е абсолютно безсмислена. За да откажеш наркотиците трябва активно лечение няколко седмици под лекарски контрол, а не да ходиш сутрин да си вземеш метадона, а вечерта да се напиеш като пън и да се надрусаш с какъвто *** намериш.Освен това метадоновото лечение е меко казано с недоказан ефект.

10

Анонимен

преди 6 години

До 6Страховете ти са в главата ти. Дрогираните не са страшни-абстинентните са опасни. А дакато Марто Лудото продава неолезпокояван в района нищо няма да се промени.

9

Иван

преди 6 години

На мен ми прави впечатление, че е пълно с наркомани. Всеки употребява нещо дали трева дали нещо по-силно, дали висчко заедно няма значение. Всички станаха зависими направо е ужас ! Друса се яко от всичко и се смесва с алкохол и марихуана и нещата излизат извън всякакъв контрол и норми. Повечето не осъзнават какво правят и колко зависими са станали. И не ми обяснявайте колко била безвердна тревата. Като се напият и напушат съвсем стават неадекватни...

8

Анонимен

преди 6 години

Става въпрос за хора имащи нужда от помощ.*** пак ръсят простотии. Кой каквото си може ...

7

Анонимен

преди 6 години

Болните - в стотиците изоставени вили край Луково и Нови Искър

6

Анонимен

преди 6 години

В района е страшно! Близкият парк редовно е пълен с дрогирани , а вечер те е страх да се прибереш!

5

помнещ

преди 6 години

Какво мъркате бе?! Нали сте вече европейци?! Така е по Европата и в Америка, какво повече ви трябва?!

4

Анонимен

преди 6 години

Това е типично човешко поведение- колкото и далеч да преместят болницата проблемът няма да изчезне, на хората това им е мечтата , да живеят в облаците , далеч от всичко .

3

Анонимен

преди 6 години

Дааа, а някога тази сграда беше младежки дом...

2

Елемаг

преди 6 години

Как къде?В мините,в кариерите,да тесат магистралите от тревата,да обират реколтата и за по-буйните-да строят Русе-Варна канала!!!Някой нещо против?КАЗАХ!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Метадона не е лечение.