7

Града

преди 6 години

Безумие! Такова натоварено кръстовище + училище на тротоара, а да слееш зелената светлина на автомобили и пешеходци! автомобилите просто не могат да направят ляв завой! Шофьорът винаги е виновен, но Най-виновни са тези, които са направили организацията на движението!

6

Анонимен

преди 6 години

Най-нормалното нещо е да свети зелено едновремнно за пешеходци и за коли, които завиват наляво или надясно. Нищо нелепо няма в тази най-често срещана ситуация, почти навсякъде където има светофари.

5

Анонимен

преди 6 години

Благодаря за информацията. На всички кръстовища, когато имат право да преминат, пешеходците са с предимство пред ППС.Водачът на камиона съзнателно е нарушил правилата, което е довело до ПТП.

4

От Ямбол

преди 6 години

На това кръстовище сигналът зелено, за завиващите наляво, съвпада със сигнала зелено за пешеходците и затова се получават такива работи. Навсякъде има пешеходна пътека. Всеки ден минавам от там и виждам как пешеходци минават на зелено и коли спират пред тях (също пуснати на зелен сигнал) за да им направят път. Нелепо е...

3

Анонимен

преди 6 години

Пак четох написаното. Излиза че малоумникът е искал да завие наляво, като се шмугне пред насрещния поток. Така ли е?

2

Анонимен

преди 6 години

Моля някой запознат с конкретната ситуация да опише малко по-подробно организацията на движението там.Какви са тези глупости за 10 секунди и т.н.?Кой го е карал да дава зор? Трябва му заплатата? В затвора ще го хранят за наша сметка.

1

жалко

преди 6 години

А тоя с камиона , къде е блял , не вижда ли , че има училище , и пак на пешеходна пътека Дано детето се оправи ПС - не знаех , че светофарите могат да карат