29

à Paris

преди 6 години

Също така си преведете от френски на български какво означава куртизан/courtisan и куртизантка заедно с обяснителните изречения под думата.

28

Анонимен

преди 6 години

Браво, Катрин! Крайно време беше някой да каже, че царят е гол.

27

Не сте прави

преди 6 години

Мацето (6) говори за простаците, които подвикват по улиците след всяка по-хубавичка жена или младо момиче. Често пъти сипят обидни цинизми, а ако мястото е по-усамотено това плаши жените, тоест имаме налице психически тормоз.Такива безобразия обаче у нас не се считат за вид насилие, дори напротив - минават за голям бабаитлък.10 остроумничи, но какво излиза? Вината била у момичето! Младите и хубавите да не вървят и по улиците ли? Защото някой се доказва като юнак само като обижда жени!

26

Анонимен

преди 6 години

Тук спорят две различни култури-протестантска, идваща от Великобритания и католическа, идваща от Европа. Католиците уж са със строги семейни ценности, но никога не са се свенили да си имат куп любовници. Жените им намират това за нормално. Къде сме ние в тази картинка? Никъде, ние сме православни, нито сме имали легална пр''титуция (преведете пр''ститутка на български), това започва след Освобождението, нито църквата ни е заповядвала в какви пози да правим деца. Не копирайте някого!

25

жентълмен

преди 6 години

една истинска дама може да оцени усилията на един мъж да я ухажва, а не както правят лесбо-дружките измислени актриси от неустановен произход в Холивуд - да си правят реклама на гърба на някой известен и ако може да го изнудят за някой долар в повече още по-добре...а кака Катрин и на 70 ги забива всичките в земята по красота и стил.

24

л

преди 6 години

в бг благодарение на комунистическият морал няма такива неща!

23

Анонимен

преди 6 години

И по случайност всичките тези 100 жени са на 70+ и тайничко си мечтаят някой млад мъж да ги опипа и да им направи неприлично предложение, ама нямааааа...

22

ся

преди 6 години

Не всички са раждани в покрайнините на Булонския лес и им са непривични някои тънкости на занаята.

21

123

преди 6 години

МИ така де. Всички знаем как става. Тази поне е достатъчно откровенна да не е двулична.

20

Хаха

преди 6 години

*** обича да си дига самочувствието като бие Гина и го хваща яд като жените по цял свят се вдигат. Повечето български мъже са толкова прости и ограничени, по коментарите по долу си личи.

19

гого

преди 6 години

браво кака, точно така. Мн ми е чудно на тез от ,,ме тооо,, отишла в апартамента му, пича явно си мисли щом е дошла в хотелската стая значи знае какво следва или може да следва. И после ревли, той искал да я насили. Разходил се по инструмент пред нея от банята....

18

Анонимен

преди 6 години

Е това е жена! Не като оная п а ч а Мадона. Дето на младини създаде имиджа на момичето - мъжка играчка, а на старини се издрайфа на собствения си начин за печелене на пари. Всеки ще каже ЕВАЛА на Деньов и едвали някой ще спомене повече Мадона.

17

Анонимен

преди 6 години

Не знам колко, но една част от американките са съвсем изперкали, особено тези глезло които са имали малко слава, остаряло и били забравени. Мисля, че и една голяма част от тях са фригидни. Разбира се, че към жените трябва да има уважение, без прояви на невъзпитание и т.н. Така тези от "Me too" ще си останат нежелани, подведени от Милионерката - полумаймуна, която явно се е самозабравила. Крайностите са винаги вредни, Катрин е права, интелигентното ухажване е част от хармонията между мъжа и женат

16

батко

преди 6 години

Интересното е, че май никой не си дава сметка какво подстрекават такива кампании в дългосрочен план. Нека всички сме безполови и да си клонираме деца.....А пък 3д порно има. По евтино. По безопасно. Никой няма да те съди

15

Циник

преди 6 години

Ох ... нИ мога... Опра Уинфри била казала!Таа гибонка ( милиардерка ) е "последната инстанция " преди господ! И каквото каже е закон! Баси и уФсете пасат и по нашите ливади!90% от "компаньорките" сигурно довчера са се хвалили пред дружките как са свалили този или онзи проминентен холивудец , и са направили кариера - днес осъзнали, че цицорите им увисват и джинсите им са XL хващат "последния влак", и изкарват по още вякой лев! Мурвентийски номера!

14

Анонимен

преди 6 години

Проблема е че се сещат след 20 години че е било опит за изнасилване, а в началото са го правили с мисълта че ако седнат в скута на правилният човек така ще пробият в кариерата си. Следователно вече не може да се има доверие на жена след като може да си промени мението относно дали е било по взаимно съгласие или не. Дет се вика и от днес за утре може да си промени мнението.

13

12

преди 6 години

Онзи ден Опра Уинфри им го каза в прав текст - Time is Up! Край на мълчанието и толерирането на подобни унижения. Подобни действия вече ще се изкарват на показ. Време е и в БГ да има такива граждански движения, но у нас властва ориенталското мислене.

12

Анонимен

преди 6 години

Хора, в обвиненията на актрисите жертви на сексуално посегателство от страна на споменатия режисьор, е ИМЕННО ОПИТ ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ или направо изнасилвания и склоняване към такива д-вия, а НЕ флирт, докосвания, джентълменски жестове и т.н. Но българите, както винаги скачат първи да оправдаят насилието, защото у нас то се игнорира. Ето затова жените в БГ още дълго ще търпят насилие! Тези актриси, които са преди всичко жени и имат достойнство, са били принудени от влиятелни босове да си мълчат за посегателствата над тях, за да запазят кариерата си. Онзи ден Опра Уинфри им го каза в прав текс

11

Анонимен

преди 6 години

Късно е вече, сега всеки мъж ще се бои да приближи, дори да погледне жена заради последствията срещу него. Жените си отрязаха клона на който седят.

10

Защо

преди 6 години

Маце, "бараба" и "джентълмен" е антагонизъм. Няма как. Ако отидеш на чалготека, ще те шляпкат по д....о, ако отидеш на опера ще получиш цветя... А, след това е същото.