107

Анонимен

преди 6 години

Бравос значи и ТИКВАТА ще изчезне ?

106

Реформаторски вход

преди 6 години

500 милиона години... ми то наближило бе!

105

Анонимен

преди 6 години

Никой не може да каже какво ще стане след 5 минути, та камо ли след няколко милиарда, на теория може и да изгори, но на теория, хората отдавна трябва да са се изнесли в друг квартал

104

Енисей

преди 6 години

Забравих да напиша, че Доналд Тръмп е дявола, Сатаната, Антихрист, които к ще подпали Света..

103

Виктор

преди 6 години

Има чуството, че тоя като стане на криво или жена му като го ядоса, веднага пише някав материал как човечестовто ще умре по най - гадния злокобен начин.

102

Фен

преди 6 години

Не е нужно да си врачка или Стивън Хокинг за да разбереш че човечеството се самоунищожава .Само като погледнеш купищата *** край градовете , злобните муцуни на хората около вас ,дебилизиращото се образование , нефективните правителства ,промените в ценностната система на хората , огромните облаци смог над големите градове, изчезващите видове животни и природните катаклизми ставащи все по унищожителни .... и става ясно че пътя който сме поели води само в една посока - НАДОЛУ.

101

Анонимен

преди 6 години

Астрофизик, демек-врачка.

100

Енисей

преди 6 години

Върнах се вчера от бъдещето и мога да кажа, че времето като понятие не съществува. ИМА. огромни пространства. и пречупване. Много реалности, измерения. ЗА "" стоте години ', които бях напред имаше много промени. ХАРАКТЕРНО беше, че се живееше в нещо като комунизъм, но преди това е имало дълга 35 годишна световна война и населението е намаляло наполовина...

99

руснака

преди 6 години

И те така, гъби, водка уиски и други неща като се смесят, човек вече се губи някъде...

98

Анонимен

преди 6 години

Никой не знае каква ще е съдбата на Земята, защото има много параметри, които не можем да определим.

97

Анонимен

преди 6 години

Никой не можа да пътува във времето , даже Хокинг.Това са фантастики.Времето тече в посока, в която общата ентропия на вселената се увеличава.Това Хокинг би трябвало да го знае, така че няма как да знае какво ще стане след милиарди години.Бъдещето носи голяма степен на неопределеност,това е следствие на квантовата механика.

96

Анонимен

преди 6 години

Този съвсем изтрещя.

95

Анонимен

преди 6 години

Тоя явно си пътува във времето ,напред назад иначе откъде ще ги знае тия работи.

94

Анонимен

преди 6 години

До 61 азТи нямаш представа за разликата между физиката и математиката.Физиката е наука, математиката-сама по себе си не е наука, ами е език на науката.Във физиката всичко трябва да се докаже експериментално, докато математиците да могат да пишат всякакви теории, които нямат връзка с реалния свят.

93

Анонимен

преди 6 години

Бах туй дебнене,много се проточи.

92

аз-ът

преди 6 години

обожавам и искрено се възхищавам на хубавото, здраво самочуствие което имат българите. Люлински плочкаджии, тенекеджии, катаджии, таксиджии и прочие "джии" нешравещи разлика межди физика и физическо, се чустват страхотни капацитети да оборват професори по физика. Евала църв...ли !

91

seira

преди 6 години

"ЩЕ ПОЖИВЕЕМ, ЩЕ ВИДИМ!"АМИН!

90

123

преди 6 години

баба ванга остаряла коленете заскърцали и вляза в ролята на тос

89

Анонимен

преди 6 години

До Един българинВ продължение на казаното от теб само ще добавя още няколко цитата, приписвани на Айнщайн: "Единственото, което обърква познанията ми, е моето образование""Ако не можете да обясните нещо на едно дете, то това значи, че вие самият не го разбирате""Анонимността не е извинение за глупостта"Не влагам повече смисъл от цитираното, но ако някой реши да се чувства обиден, свободен е да го прави цял ден.

88

qwerty

преди 6 години

На Земята е имало периоди от много години,когато ледени полярни шапки не е имало и тогава живота на Земята е процъфтявал.Няма как някой да знае какво е било на Венера преди 4млрд. години,това са само теории и догадки.Словосъчетанията-"учените казаха/са на мнение/откриха" и т.н. са с цел промиването на мозъците на хората.Световните медии,по които излизат тези "новини'',са на хората управляващи планетата Земя,както виждаме не за благополучието на нейното население.