10

Анонимен

преди 6 години

Затова ли на еврейчето Туск му беше нужен Дядо Вазов.Пак ви успа.

9

Чавес

преди 6 години

В цял свят, дори европейски държави, вода и електричество са с 51% държавен дял. Вижте колко държави спряха да плащат външния си дълг Ю. А., защото е спирала на бедността, за да платиш стар заем, теглиш нов отново с лихва. Вижте държави, които национализираха петролни компании и т.н. Чавес им построи 7 хиляди нови държавни болници, намали безработицата от 69% на 16%. В БГ 70 фирми на изхода на Козлудуй, и само 5% от евтиния ток участва в сметките ни. До ден днешен не знаем кои са тези фирми.

8

Врътка

преди 6 години

Как мафията си купи ТЕЦ Варна, правен да гори Антрацитни въглища преди броени дни..и сега как държавата ще застаме срещу ЕС и здравето на хората

7

E

преди 6 години

АНТИ-БОРБАТА на бБългария с мръсния въздух.Или как политиците говорят едно на хората а за парите на мафиотите купили тецовете на въглища пускат с Полша. С Пожелания за Астма на цялото семейство..

6

Анонимен

преди 6 години

Последния да изгаси лампата, на евробългарски ще звучи, последния да духне свещичката.

5

до 4

преди 6 години

без ТЕЦ и с нереализирането на Белене, тези дето са останали в БеГе-тото да ги управляват ***, няма и боб да могат да сварят, освен ако не го топлят на свещи.

4

к0нсерва

преди 6 години

е що така, пари за елекроавтомобили без емисии за прецдседателството имаше, а за модернизиране на ТЕЦ или за ЯЕЦ (както му се казва по гробарски) - няма?! брюксел не ни е длъжен и ТЕЦ-овете ще ни спрат и тогава ще видите "кон боб яде ли", както е лафа!

3

Анонимен

преди 6 години

ТЕЦ са стари и се държат от ***, които могат само да крадат.

2

Анонимен

преди 6 години

нали ще правим аец,защо ни е да горим въглища за да правим ток,аа да щото са американски,е в такъв случай можем да закриваме аец-а но не и тец-овете

1

Анонимен

преди 6 години

Ако ЕК не отмени това решение,България ,ще бъде приключена енергийно,а от там и икономически!!