14

аве фюрер

преди 6 години

Платените изследвания в България ,както и платените статии и платената журналистика никога няма да изчезнат . И въпреки това балона ще продължи да се надува ,а нисколихвените кредити само ще увеличават вътрешната задлъжнялост, на всички към всички . Но ,така или иначе от български банкер по-алчно нема ,та радвайте се всички ,скоро фоерверки и балонни гърмежи ще има за всички .

13

Анонимен

преди 6 години

Ми то и преди пет години имаше "скок" на цените на имотите. Как така?

12

Анонимен

преди 6 години

Страхотен имотен балон се надува в момента ... кога ще се спука ще разберем скоро, като започнат да се вдигат лихвите по ипотечните кредити.

11

пенко

преди 6 години

Велика ТЪПОТИЯ е да поскъпват жилищата при намаляване на " ПОПУЛАЦИЯТА" !!! От 9 милионна България - американският еврейски капитализъм ни "смачка" /чрез Ран и Рът и БКП-ДС и Савов и Костов ,ТС банк, Първа частна, Добруджанска и другите" фалитарки"- на ТЕЗИ ,които трябваше да защитават НАРОДА ни, от външните и вътрешни врагове -ДС !!!ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ: "СЛЕД ГОДИНИ РАЗБИРАМ , ЧЕ БАЩА МИ "дс-так "Е ПОЖЕРТВАЛ БЪЛГАРИЯ- ЗА ДА МИ "ПЪЛНИ ГУШАТА "-ЧРЕЗ НЕЩАСТИЕТО НА ДРУГИТЕ ДЕЦА !?!?!?

10

анонимен

преди 6 години

балоньт се надува надуваите момчета да стане на парчета

9

Анонимен

преди 6 години

50 хиляди $ апартамент в Маями. Подчертавам АПАРАТ не къща. Така,че балонът му е време да се пука.

8

Анонимен

преди 6 години

ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ ОБОСЛАВЯТ смешнициии!......

7

Анонимен

преди 6 години

Каква стагнация ? Това сега е балон.За какви коптори до махалата искат 1200? на квадрат свят ще ви се завие.Тия които купуват днес или са младежи с много ниска финансова култура или инвеститори.Да не стане като миналия път като вдигнат малко лихвите да тръгнат пак ЧСИта по входовете.

6

Анонимен

преди 6 години

Балон!

5

me

преди 6 години

По-добре да си "инсталират" грамотен персонал...

4

Анонимен

преди 6 години

обУславят

3

Анонимен

преди 6 години

Те когато бяха по ниски цените никой не купуваше та сега ли когато ги надуват с помпата? Да ви докарам един Компресор имам в излишък един по бързо ще ги надуете цените!? С тази крачна помпа ще се изморите и от зад.ника ви вода ше потече бе ! Гледайте да не се секнете у кръста! Че ще заемете неприлична поза и някой ще ви го отзад.

2

буммм

преди 6 години

Балон ...

1

Нищо не "обосла

преди 6 години

неприятната правописна граматическа грешка в подзаглавието. Инсталирайте си автокоректор!