14

Анонимен

преди 6 години

Повечето хапчета, от този род са нелегални, не защото (представете си, че ви говори фолк певец) "работят много добре, ама докторите иската да ни точат паричките, шото кат са раболейм, ша на ликуат".Не, защото тези неща, или имат агенти, които агресивно разграждат мазнинете, както в ханша, така и в мозъка, или увреждат стомашна микрофлора - просто ядеш, но не усвояваш правилно хранта, или просто ви карат сърцето да помпа, все едно сте на маратон. После, ще се проклинате, че не сте слушали.

13

Гуш

преди 6 години

Ам супер, да дъвчат! Има нужда. И за полицията да запазят. Евала

12

Турчина

преди 6 години

Това не е контрабанда, просто в Турция нямат нужда от хапчета за отслабване!Турците харесват други турци, а ако случайно харесват жени, то харесват много дебели жени....такава им е културата....турска!Я кажи вие дето се падате по жени, защо намаляте и правите гей паради, а турците които се падат по мъже според комплексирани *** като теб се увеличават и не правят гей паради?

11

2 до 6

преди 6 години

Имам!Моя позната разви рак на черния дроб от хранителни добавки и си замина за месец. Бог да я прости!

10

сминдух енд чесън

преди 6 години

Аз знам на Кой са .

9

Анонимен

преди 6 години

Това не е контрабанда, просто в Турция нямат нужда от хапчета за отслабване!Турците харесват други турци, а ако случайно харесват жени, то харесват много дебели жени....такава им е културата....турска!

8

Анонимен

преди 6 години

да ги раздадат на полицаите,че повечето са с наднормено тегло

7

Анонимен

преди 6 години

вир не разбрахте ли кое е истинското лекарство за отслабване.веднъж дневно , вечер след хранене - метформин

6

Анонимен

преди 6 години

85 опаковки хапчета за отслабване? Сега да започнат да ги приемат по схема - имат нужда. Ако останат от хапчетата /което е съмнително, но все пак/, да ги предоставят на полицаите - те пък съвсем имат нужда! И едните, и другите така са се ояли, че ще им трябват много повече от 85 опаковки

5

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТез хапове да не са за умствено олабване :)))) сиреч дрога, че им отделяме толкова внимание ????...........А ти имаш ли си представа колко народ е оскатен или измрял от "лекарства"???Хмммм?

4

Анонимен

преди 6 години

Браво на митничарите,едно добро дело и те да свършат,а какво стана с ваксините с живак?Лекарства не трява да се внасят току-така непроверени и незнайно с каква цел вкарвани.Да не говорим,че отделно и фармацефтичните компании злоупотребяват с човешки животи.

3

Чо Чо Сан

преди 6 години

Хвала на такъви митничари! Спасили са от самоизмама стотина дебеланки.

2

Анонимен

преди 6 години

Хаха, отслабнали митничари! Това звучи като виц :)

1

Kiffla

преди 6 години

Ужас! Сега горките митничари ще отслабнат толкова много, че приятелите им няма да ги познаят!