14

Анонимен

преди 6 години

Така работи и нашата полиция,чидва за по-малко от минута.

13

Додо

преди 6 години

"За този младеж...."======================Политическата коректност е болест с летален произход, а папагалстването й буди съжаление и смях.

12

И всеки път, когато

преди 6 години

безчинства индивид от малцинство, претендиращо, че е ощетено, аз си задавам въпроса "Не се наплатихме най-сетне за това, че в миналото африкански племенни вождове са продавали свои съплеменници на търговците на роби?" Откарани в Америка, какво ги е сполетяло? Научили са ги да работят! За това има достатъчно документи, но на нас ни навираха в очите худ.творба "Чичо Томовата колиба"!Питам се още, защо ние да плащаме за това, че някога едни са били изгонени от Индия, щото не щяли да плащат данъци?

11

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха, естестествено нeгъp и при това много ***. Браво на жената за тактическото мислене! Как само седи с вдигнати ръце като видя полицаите, сигурно се е изтървал в гащите.

10

до Discovery

преди 6 години

Discovery и мен ме кефят американските куки....но там закона е на тяхна страна...а тук някъв си Теди Джорджо, който псувва маййки,лели и всичко женско в районното и оказва съпротива, се оказва, че ИМАЛ ПРАВА, че едва ли не той С НИЩО не ги е предизвикал и се е държал любезно.....а те решили ей така без нищо да му скочат....и това е всеки ден с подобни черни и бели тедиджорджовци, наркомани и тарикати.....накрая ВИНАГИ полицаите излизат виновни, че са превишили правомощията си.....

9

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не ми е тъжно за такива! С пистолет и ще размахва и заплашва! Да гнияm по затворите!

8

Анонимен

преди 6 години

Това се случва на всеки 5 минути някъде из щатите. Черен с пистолет влиза да краде... класика в жанъра.

7

Анонимен

преди 6 години

Най-жалкият обир в света е абонаментната услуга на сайта ви.

6

Discovery

преди 6 години

Кефат ме американските куки... вдъхват респект стабилно... а мръднал нещо а го направили на сито. А тука *** за зеле ги немат нашите, ама те са си виновни милинките... то ако може некви шкемберлии да се наричат полицаи дето 50 метра не може да изтича без да получи инфаркт

5

хм

преди 6 години

И аз се разплаках за момчето.

4

123

преди 6 години

В истинските държави е така:1. Знаят че ще отидат в затвора.2. Знаят че полицията не се шегува, дали не стоеше с вдигнати ръце да чака мирно.

3

Виж ти

преди 6 години

Видеото разбира се е много забавно, но не бива подобни неща да се разпространяват. Превръщат се в учебно помагало на следващите обирджии, и следващото видео, може да не е така забавно.

2

Бау

преди 6 години

верно е малко тъжно ...

1

Анонимен

преди 6 години

Този е толкова майстор в обира, колкото Плевнелиев беше президент!