56

Анонимен

преди 6 години

Очеизвадно е, че Горският не е убиецът . Затова всеки ден пускат различни партенки ,супермен ,легионер ,хиперподготвен ,снайпер . До вчера намерен в къща,днес в барака утре в землянка . НИКОЙ ,НИКОЙ В БЪЛГАРИЯ НЕ ВЯРВА НА ЛЪЖИТЕ СПУСКАНИ ОТ ГОРЕ. Колкото и някой вярва, на лъжите за убитата мутра -Герберскиангел.

55

АРМЕЕЦ

преди 6 години

От цялата работа се разбра че полицията не става за нищо в реални действия .Предлагам да остане само АРМИЯТА и да на пази !

54

Анонимен

преди 6 години

До HeinrichHimmlerСериозно, ти там ли беше като са го оставяли?

53

Анонимен

преди 6 години

няма мафия няма престъпност в таз държава - има 10-20 ревниви психопата с мътни досиета кой за блудство кой за кражби и много много способни и обучени легионери щъкат на свобода и само очакват да се самоубият след като отприщят злото в себе си и изтепат по някой друг чист невинен человек...мафия няма - неееее!!!

52

Анонимен

преди 6 години

Със същия успех ще си дирят и заплатите.

51

HeinrichHimmler

преди 6 години

Тази история намирисва все повече. Ясно е и на малките деца, че някой е гръмнал Росен в бараката и нарочно са го оставили няколко дни там, преди да го намерят. Това всичкото е под диктовката на ГЕРБ. ЧЕСТИТО ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ БЕЗ МОЗЪК!

50

Облог

преди 6 години

Мога да се обазаложа с който поиска, че ако този реши да обжалва директно му отменят наказанието:1. Нямат основание законово да го накажат (просто така са им наредбите)2. Ако все пак наистина го накажат, някой чиновник/*** дето е от онези 80% така ще формулира наказанието, че да падне при жалба. Просто това е 90% от наказанията в полицията.За справка:1. Онзи от АЕЦ, дето го възстановиха.2. ДАИ-аджията дето беше записан да иска 'кармазъ пари'3. Всеки друг наказван в МВР

49

Анонимен

преди 6 години

После реват за по високи заплати......пълни некадърници.....и тези пари са им много

48

типигьос

преди 6 години

Ако бяха с кучета КАЗАНСКА ПОРОДА щяха да го открият рано рано .

47

Анонимен

преди 6 години

Уволнение!!!!!!!

46

Анонимен

преди 6 години

Е, когато са го издирвали от 2009 г. нали този който го издирва е трябвало да изпрати телеграма до последния полицейски участък, че се издирва Горски човек с влязла в сила присъда, снимка, отличителни белези, и който го хване да се обади в най близкото районно и на телефон 02 и така нататък! Това трябва да отиде и при местния кмет дори и там нататък е чисто и просто като милиционер!

45

Анонимен

преди 6 години

И да ви припомня, че всички млади полицаи не са служили казарма, защото от 15-16 години службата в армията отпадна демократично.Пидерастко сборище се оформя и тук там някоя засукана полицайка.Холивуд тотал секс скандал!

44

Концентрация

преди 6 години

Не са моЖли да се концентрират, понеже е трябвало да мислят как да *** за заплати :D

43

Анонимен

преди 6 години

А бе, Росен си е Росен !

42

Анонимен

преди 6 години

Бойко ще му се скара малко и готово

41

Анонимен

преди 6 години

Ами по удобно е да се върви по пътеката, а не под куршумите на чуждия легион! Военните са малко по гламави, ходят на мисия и се завират по храстите.Представете си тези полицаи командировани на границата! Стоят в палатката, излапат колбаса и смяната идва.

40

Киро Киров

преди 6 години

Вдигнете им заплатите !

39

1948

преди 6 години

Съгласен съм с теб.Но тези нови кадри откъде? Всички млади и ,,способни" са над клавиатурата и по форумите.Никой не иска да облече униформата-нито на полицай,нито на войник,макар да са безработни и да разчитат на мама и тате.Но акъл да ти дадат са ,,способни" Виж сайтовете и кажи не е ли така.Всички викат,,ДАЙТЕ",но никой не се хваща да даде.Това никога не е било-45 години нямаше нито една стачка,а в ,,новото време са по2-3 на ден.С чакане и стачки нищо няма да стане,ами ,,хващайте бика за рогат

38

Жокер

преди 6 години

Каракачанов, обадете се в Чуждестранния легион, че хората там още се притесняват!

37

Анонимен

преди 6 години

И полицията и съда са на доста ниско ниво.