36

ямболлия

преди 6 години

Пълни некадърници и мишкари са всичките толупи. Никакво увеличение на заплатите за тия. Съкращения и изграждане на изцяло нова система с нови кадри обучени по нови методи и строг контрол. Да не им шарят ръчичките много.

35

Защо ли?

преди 6 години

Те са се подготвяли за протестите и не са имали възможност много,много да се съсредоточът в търсенето.Мисля че качеството на работата ,определя заплащането,а в този случай........??????

34

бай х

преди 6 години

.... близо 200 ченгета от МВР минали по 10 пъти по пътека около постройката, без да я забележат...... 340 Евро заплата , а ? Много са ви !

33

Гост

преди 6 години

Ееее, ужасни сте журналистите... бяха разделени на екипи по махали...просто на тях се падна. Сутрин имаше абща оперативка, разпределение на маршрутите и на ход. Не са тръгнали сами, видите ли, да покажат колко могат на полицаите. Координацията беше обща. Екип на полицията проверяваше през няколко къщи.

32

АБЕ

преди 6 години

Я стига!Съдът ще го оправдае.Мниналата година,един граничен полицай, на въпроса ми защо не се премести на работа в града-има пристанище и летище,отговорът беше"Я стига,много ни знае някой какво правим в гората"

31

българка

преди 6 години

"Засега не е ясно как точно ще бъде наказан Ивайло Димитров." - Ясно е, ясно е - ще го преместят на по-добра случжбичка, ще му увеличат заплатата, ще го покрият някъде да не се набива на очи некадърността ....... макар че безхаберието и некадърността на българските полицаи не може да се скрие дори от децата, и в Евросъюза я виждат с просто око......НО ЗА ЗАПЛАТИ СА ПЪРВИ ДА ПРОТЕСТИРАТ И ДА ИСКАТ !!! РАБОТА - НУЛА !

30

Защо ???

преди 6 години

Остава да виси въпроса, защо след като намериха кървави дрехи във вилата, не го търсиха с кучета, а хеликоптер и танк ?! Щяха да го намерят за 30 мин. Кое е по-страшно ? Че не са искали още тогава или че не са можели да го намерят ?

29

до 24

преди 6 години

От тези дето хрупаха чернобилските марули, и им плющяха ушите!Щом власта каже нещо - то е 100% истинаГлаванаците като този никога няма да свършат!

28

Анонимен

преди 6 години

Това са от елитните части на полицията.

27

маке

преди 6 години

ай стига с любовните историй на мене па ми се кръка

26

Анонимен

преди 6 години

Кучето ми щеше да го открия за няколко часа.

25

Анонимен

преди 6 години

бандити

24

до кога

преди 6 години

Този шеф на издирване 15 години не си е вършил работата и чак сега щял да бъде наказан? в полицията наричана бардак е пълно с кухи полицай който нищо не работят но са на първите редици да искат пари.....

23

Анонимен

преди 6 години

Професор Гайдаров,вие от кой народ сте!?

22

Джъстиса

преди 6 години

Всички новини се поднасят като на ***. Не вярвам на нищо идващо от медиите и политиците.Само Бог не лъже!

21

Анонимен

преди 6 години

Сега пък наказали шефа на службата за издирване!Нова глупост!И после "толкова си може ли!"Какво означава това!?Моля не пишете такива неща!Трябва всички да се изметът и да се скрият дълбоко!Толкова се провалиха,че просто няма накъде!Сега чакаме да чуем "неопровержимите доказателства!"

20

проф. Гайдаров от УО

преди 6 години

Изумен съм от българския народ, такова раздвоение на личността- не вярват на очевидни неща, съмняват си във всичко, съчиняват дървени философски теории, играят си на детективи, ще речеш- такъв народ за нищо не можеш го излъга, тва са най-будните хора в света, а пък то-кой ли не ги лъга, че ще ги оправя, и те като стадо гласуват. И са превърнали родината си в *** на Европа...

19

бай х

преди 6 години

защо не кажат че в малка България се издирват / само на книга / - 7000 престъпника и реално никой не ги търси .. и тоя от сектор издирване и тия под него не знам за какво взимат заплати

18

Анонимен

преди 6 години

Росен се превърна от категорично доказан с днк убиец - в заподозрян.... Яко!

17

15

преди 6 години

И още - писаха ли някъде - дали с намерената Берета са застреляни жертвите?Има ли гилзи? Намерени ли са по тях отпечатъци?