9

13

преди 6 години

ДО ВЪПРОС - КОМЕНТАР 2: ТИ КОГА СИ ВИЖДАЛ 5000 лв. заплата на лекар, ***!!!Аз преди 7 години напуснах здравната система, с 470 лв.- основна заплата( операционна медицинска сестра с 30 г. стаж), с разположение и пътеки, взимах около 700 лв.В момента - основните заплати на колежките ми са 650 лв, но им премахнаха - % за прослужено време.Основните лекарски заплати са около 800 лв!!!ДОРИ ЕДИН СТРОИТЕЛ - ВЗИМА ПОВЕЧЕ НА СЕДМИЦА, БЕЗ ДА Е УЧИЛ 8 ГОДИНИ!!!

8

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОткраднаха ги ГРОП(СИК)(ДС)!БКП-2

7

Анонимен

преди 6 години

А КОЙ открадна 2,5 милиарда от здравните осигуровки ?Сега има ,,Видими резултати - Гарантирано от ГЕРБ,,

6

Смешници

преди 6 години

Символични протести,не политически...дрън,дрън.....За това ще получават символични заплати. Пък и повечето от тях вече не са лекари,а търговци.Да не дава Бог,човек да се разболее в България....

5

Несправедливо е!

преди 6 години

Защо се мери с различен аршин?!За болниците е ясно - там оказват здравна помощ на хора.Но защо тогава, за надлимитна дейност на 38 болници са дават само 5 милиона (и ги бавят), а за търтеите в БАН - 15 милиона, които при това са отнети от сумата, отпусната на Фонд "Научни изследвания"! Нали за финансиране на научна дейност от този фонд може да кандидатства всеки, включително и работещите в БАН?Откъде накъде откъснаха тези 15 милиона, та БАН да си ги изпапа, без да се явява на конкурс за тях?

4

Анонимен

преди 6 години

Кой не иска в болниците да е що годе добре

3

varg

преди 6 години

Алчността ви няма край.

2

ВЪПРОС

преди 6 години

Малко ли са им парите на Лекарите ?Взимат по 50 000 лева годишно Бонуси , отделно са Корупциите . Здравната Каса им плаща по 5000 лева заплата на Месец, не плащат Данъци и Осигуровки за Пенсия .Какво още искат - Душите на Онкоболните ?

1

Обръгнал отдавна

преди 6 години

От символични протести полза няма никаква....