44

Х ГЖЪЩТГ

преди 6 години

САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ ЧЕ ТРАЕМ

43

Анонимен

преди 6 години

До ЕмигрантСтой си където си, предателю, не се връщай! Щото тук за такива писания на някого може да му изгори бушона и така да те префасонира, че да трябва да правиш нов паспорт!

42

Анонимен

преди 6 години

Имали и вградени автоматични самое`бачки.Нали делегатите са от третия пол....

41

Анонимен

преди 6 години

Возят се с електромобили заредени с ток произведен в мариците. Знаят знаят те как да ударят едно чевръсто езиче на големия брат.

40

Анонимен

преди 6 години

Шо разходи, шо екстри, шо лапяне за тва европридседателство и народя ша плата. Цините тръгнахя нагоря и нема връщяне.Пенциите и заплатя дето ги вдигнаха до сигя и изядоха.

39

Край

преди 6 години

*** нема ли да се возят във вехти кайени вехти ДЖИ ЕЛ или КЮ 7. Ми нали са баровци - що така се излагат. Тука без Х5 си за никъде - нема да те пуснат у Маринелата вечер.

38

о ода на радостта

преди 6 години

Значи да не се тревожим за кондицията на деликатните задни меки и креативни части на евро чиновниците.Ще спим гордо и спокойно от сега на там.

37

Анонимен

преди 6 години

Добре, че е ЕС тя и в окрадената ни от мутри и комунисти да се направи нещо!Миналият ден бях в Хисаря, всичко е подменено с пари от ЕС- 3500000 лв, от които БГ е отпуснала 150000! Какво ще кажете гадни ***? А алкохолиците 70 години само ни доиха! До 1950 г 40 процента от БВП ни отиваше за издръжка на руския окупатор, и то в ДОЛАРИ!!!

36

Анонимен

преди 6 години

До j дето се раплакал за наказателните харчове на България.Ми всичките суми, дато си ги описал, са с възпитателна цел. Щом като се държим като оня нашенец, който за да се освободи ит разбойниците първо ял сол, после ял тояги на голо и накрая платил 100 жълтици откуп, вместо да започне направо с жълтиците!

35

Анонимен

преди 6 години

А какво стана с мерцедесите и БМВтата, които правителството купи за обслужването на делегатите? Или това беше претекст за да си купят супермодерни коли? Нали народа плаща! Народа, свикнал да го шиbат; турци, руснаци , комунисти, мутри! А може би не заслужава друго?

34

ни са знай

преди 6 години

А на комшията това председателство му прилича повече на събора на Петровден- ядене, пиене и разходки....................

33

j

преди 6 години

До Емигрант"И когато стане въпрос за Европа,която нищо не е поискала и само ни дава, ..."ти ако го вярваш това трябва да си най-големия *** на света !до 2016 членството в ЕС струва на бедна България 29 милярда - 5 милярда членско внос, 14 милярда глоби наложени ни от ЕК и за още 10 милярда в момента ни съдятдо сега ЕС е "дал" на България малко повече от 10 милярда тази лъжа че ЕС ни дава я разпространяват политиците, защото ЕС щедро им пълни касите - за пример Плевнелиев - милионер

32

Емигрант

преди 6 години

Интересно зсщо не се пените толкоз,когато се случва събитие с руснаци,а напротив,размазвате се по асфслта от раболепие.При услоеие,че именно червената нспаст ни докара до това състояние.И когато стане въпрос за Европа,която нищо не е поискала и само ни дава,почвате да виете като кучета и да си хапете задниците от злоба?!зщо така бе дрогарчета?!

31

Анонимен

преди 6 години

Тези игьоtи нас като ни мислят за игьоtи и европейците ли мислят за игьоtи? Значи потапят се возещите се в електромобилите еврочиновници в дизеловия смог от нашите издухани евроколи и не виждат страховитата истина, не разбират, че могат да изпукат от 1 мг/куб. м. твърди частици и всичко е ОК! Лиляна & Co имат ли общо 1 грам мозък в черепните си кутии? Някой им клател лодката!

30

Анонимен

преди 6 години

Ще им пратим господари на ефира те ги обичат и ще ги наградят със златния скункс за наи добър маистор

29

Анонимен

преди 6 години

Сега сериозно омръзна ми да се чувствам като в дупка в страната в която съм се родил и израснал . Затова (дереджето) имам вина и аз, но няма да позволя хората които унищожиха страната тотално да ми казват как трябва да се държа и да ги уважавам еми не ви уважавам . Уважението се печели драги гербоухи не се взима когато си купил изборите.

28

вижте

преди 6 години

по този повод забранихме на коли на КАТ и МВР да лепят нагло престъпни холограмни оръжия

27

еврогей

преди 6 години

значи, ще ни возят с електрокари.

26

српчни проверки

преди 6 години

да се снимат веднага автомобилите с мулти спектрални камери, убииците в тях вкл извънземни се виждали с просто око..подадоха веднага за преборени поне 18 в един автомобил,Терористите на власт в София и длъжностни лица са предупредени за тежко терористичните холограмни оръжия преди години писмено има десетки хиляди филми снимани автомобили с терористи и масови убиици в тях по време на проверки от КАТ

25

Анонимен

преди 6 години

Кого лъжем сега? Е, ставаме за смях и на врабчетата.