50

АГЕНТ ТЕНЕВ

преди 6 години

УБИТ С ЧЕШКИ ,,СКОРПИОН ''......КАЛАШНИКОВ СЕ Е ОБЪРНАЛ В ГРОБА....

49

Зиги

преди 6 години

Грешен мерник на стрелеца .Вярна посока - Нинова,Овчаров , и въобще БСПедерасите.Това котило пречи на България ,създаде престъпността и манипулира 80 %.,

48

До 23

преди 6 години

Малко е смешно това което си написал, при положение всеки нормален(не говоря за тези дето са ти кликнете плюс) може да попита гугъл и да разбере, че скорпион си е баш Чешки, апропо чехословашки, за разлика от израелското узи!Но важното е че ти ги разбираш нещата!

47

Иван

преди 6 години

Плана за дестабилизация и проваляне на председателството е в действие.Руснаците няма да се сптат пред нищо,ще има още убииства ,а нашите некадърни и продажни служби спят.Очаквайте още убииства.Това става с мълчаливото съгласие и на президент и премиер.

46

Анонимен

преди 6 години

Някой вижда ли разлика, лява или дясна е мутрата? Мутрата и до ден днешен си е на почит. Тези приказки за отминалите мутренски времена да ги пробутват на други. Всички ресурси, включително и трудови, се управляват от мутри. Само дето параванчето е с различен цвят.мутрите в тази клоака България и до този момент са овластените. За жалост няма воля за ликвидирането им. Преди 15- 17 години баш мутрата си разчисти пътя за сегашните безчинства. Оттук нататък само единен народ може да наказва.

45

Анонимен

преди 6 години

Много червени *** във форума бре.........

44

Анонимен

преди 6 години

До а защоПо принцип си прав, без първото изречение. "Скорпион" не се търкаля навсякъде, такива имат само някои служби, не се продава легално. Перфектна гадост за убийства - компактен, крие се лесно, скоросрелен, патрони - бол. Това не е "Макаров", който е толкова масов, че една експертиза предполага сравняването на огромен материал данни. Мисля, че точно марката оръжие тук ще е от значение за успеха при разкриване на убиеца.

43

Анонимен

преди 6 години

Пуцайте по гърбаджиите Свобода или смрът Идва време за плащане гърберески га.дове Който утрепе гърбаджия не е престъпник а народен герой Смрът на гърб свобода на народа!!!

42

а защо

преди 6 години

Какво значение има с какво е застрелян гербовитския мафиот? По- важен въпрос е-защо? Фактите говорят предостатъчно, че мутрата е в повече от приятелски отношения със себеподобни- цветанов, флоров/гдбоп/, панов/кмет на търново/ и още много много престъпни и тъмни типове от крими контингента, които вместо да са пречукани или в затвора, ни управляват сега. Какъв просперитет очаквате от тези преатъпници? В коя държава им разрешават да си разиграват кончето по такъв начин? Ще бъдат публично линчувани

41

Andreshko

преди 6 години

Спрете с тези стрелби,че ще развалите европредседателството и имиджа на мафиотското правителство...

40

художника

преди 6 години

До МВРХахахахаха..... пич, разсмя ме от сърце. :-) :-) :-)

39

Анонимен

преди 6 години

Абе, къде е Бате Бобчо, нещо май се покри. А днес на КСНС изглеждаше като препикано мушкато. Ни дума, но вопъл, но стон. Може и той да е следващия, кой знае? А дано, да се очистим от тази Герберска гнъс.

38

Анонимен

преди 6 години

Естествено е че няма да го застрелят с личното оръжие на ченгето от Кремъл !

37

Анонимен

преди 6 години

Още едно-две убийства и Герб ще загубят катастрофално изборите! Зер няма да има кой да им събере купения и ромски вот...Главният координатор Цвък го закъсва с "подизпълнителите".

36

Абе

преди 6 години

Друго си е все пак старият и добър Калашник.

35

...

преди 6 години

Абе и тука требе да е виновен некой бивш затворник педофил! Нема начин да не е бил разстрелян от некой клошар и после кучето му да е откраднало пистолета! Сега само требе да се намери правилния клошар педофил и сичко ше е наред! Е обаче тоя път требе задължително да го самоубият! Инак зле!

34

Геймър :)

преди 6 години

От опита ми в някои компютърни игри като DayZ .380 освен за CZ61 Scorpion стават за Макаров и за полския PM73 RAK :)

33

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 32 Коментара ти е нелеп.Добре ли си или си гладен?

32

марко

преди 6 години

Сигурна работа , няма шест , пет

31

Питам

преди 6 години

Нали беше събрал старателно гилзите и нямаше нито една? Егати вярната журналистика. Един прятел журналист беше коментирал във вестник футбулен мач , на който не беше стъпвал. Та и тук така..