13

Киро Хикса

преди 6 години

Когато виждаш тези, които са против Тръмп - просто не може да не ти стане по-симпатичен! Децата на Антихриста от цял свят са се обединили срещу него...

12

Додо

преди 6 години

След като кликата на Сороc, Клинтън и т.н. сатанисти не успяха да навредят на Тръмп с истерията около "пипането на жените там, отдолу", после така наречената намеса на Русия в избора на Тръмп се оказа партенка, режисирана от Сороc и МакКейн, сега на дневен ред са изкарали отпадъците -содомисти, наркомани и гето-трашове от Холивуд да плюят по Тръмп - този *** от снимката, Роберт ДеНиро(който няма читав филм от 20г. насам и който е женен за черна), Опра (сводницата на Харви Уейнстин)! #MAGA

11

Анонимен

преди 6 години

И защо трябва да ни интересува мнението на някакъв звезделеещ се актьор тревоман?Актьорството е професия като всяка друга,да престанат да се имат за нещо повече от останалите професии.Шутове са.

10

до 8

преди 6 години

Прочети нещо от Тръмп,има го преведен на български!И помисли върху прочетеното!Ако имаш с какво!

9

Анонимен

преди 6 години

Единият никога не е пушил ,дори цигари,а другият пуши марихуана!! Кой е бедствието,и кой трябва да е с претенцийте за здрав разум?

8

Анонимен

преди 6 години

Ти самият си очевиден ретард! Пишеш злобни безсмислици, никак не си умен!

7

Анонимен

преди 6 години

Уди Харелсън на времето много го тикаха нагоре,но явно не се е справил!А това за тревата изби рибата!Явно много му се ще роля!

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2"Е да, ама урагана Тръмп вилнее предимно в САЩ." Ами зависи , тук ни натисна за 2% военни разходи от БВП . Ти не мислиш ли че за медицина и лекари парите не са по-важни от тези за война ?!? И ако не бяха раздухали Либия и Сирия американците + че не дадоха да се направят демилитаризирани зони където да се настаняват бежанци , това чудо дето се случва в Европа нямаше да го има :))) ... Така че не мисли че само в Американско духа вятър , вее и насам :)))

5

Анонимен

преди 6 години

Напълно естествено е наркоманите ,да мразят трезвомислещите,като Тръмп!Бедствие за САЩ са пушещите трева,но съзнанието им е замъглено и те не могат ,да осъзнаят в какво бедствие се намират!

4

Анонимен

преди 6 години

Кой е тоя прочут актьор?

3

до 1

преди 6 години

Леле, бате, как гладко ти тече мисълта само...Добре, добре.

2

Анонимен

преди 6 години

Е да, ама урагана Тръмп вилнее предимно в САЩ.

1

Анонимен

преди 6 години

Тревоманията затрива много хора. Имам колеги, които не живеят реално живота си. Тревата живее вместо тях. Тяхната единствена цел в живота е да се напушат. Жалко за младите. Тревата ги прави едни мухльовци. За жалост това е реалността за пушещите трева.Страшно дразнят. С един се сбихме на работното място, защото беше напушен и не знаеше какво говори. И тоя после вика, "ама вече ме беше пуснала" на шефовете.А друг също напушен наскоро в някакво заведение така са го бушонирали, че беше уплашен.