16

"-"

преди 6 години

А, северно-корейското Кроасанче излезе доста умно, не напразно е учил в елитните колежи на Европата!С едно "движение" парира агресивните пранове на Тръпеца и генералите му от Пентагона, при положение, че постигна целта си - създаде ядрено оръжие и носител за него, и обяви пред света, че Северна Корея е ядрена държава!Шах и мат!!! А, Тръпеца и генералчетата му - в шаш!!!!-))))))

15

****

преди 6 години

Това е голям удар срещу краварите,няма да има зделка за закупуване на оръжия,лошо Седларов,лошо.

14

Анонимен

преди 6 години

С посредници или без новината е добра. Ядрения апокалипсис се отлага. Пък и щатите са заети с Близкия Изток. Надеждата ми е в Йелоустоун.

13

Анонимен

преди 6 години

Тука не знам, що си мислите - че плеснаха с ръце и се прегърнаха.А и щатите били заплакали чак, тва пък що за умотворения са.

12

ф

преди 6 години

Навремето когато предателите в Белия дом предадоха Южен Виетнам на севера се оказа,че след 20 г Виетнам реши да се обърне към Америка за помощ .Изходът тук е комунистическата върхушка на севера да си обира крушите .Очевидно заплашена с война се усети и реши на този мръсен ход с преговорите .Имало ги е и преди ,е ,и ?Изходът е обединение около Сеул ,а тези нещастници да се махат с награбеното от народа си ,който гладува .

11

ХХХ

преди 6 години

Лоши новини .....за САЩ ! Говедарите пикаят нафта !

10

Анонимен

преди 6 години

Ще има обединение под егидата на САЩ и капитализма ще навлезе в севера за да нахрани робите на Ким.А той ще стане бизнесмен и ще си купи баскетболен отбор в САЩ.

9

Анонимен

преди 6 години

ВИДЯХТЕ ЛИ КАК СЕ ПОСТИГА ТОВА КОЕТО ИСКАШ? А ВИДЯХТЕ ЛИ КАК ГИ УНИЩОЖИХА ЛИБИЯ СИРИЯ И ИРАК? АКО КИМ БЕШЕ СЕ ОСТАВИЛ ДА ГО ТРЕТИРАТ КАТО ВЪШКА ЩЕШЕ ДА ПОСЛЕДВА СЪЩАТА УЧАСТ. СИЛНИТЕ НИКОЙ НЕСМЕЕ ДА ГИ БЪЗИКА. ЗА РАЗЛИКА ОТ МУТРОЛАНДИЯ НА КОЯТО СЕЛСКИТЕ УПРАВНИЦИ НЕМОГАТ ДА СИ ВДИГНАТ ГАЩИТЕ ОТ ЕВАНЕ.

8

ъ

преди 6 години

Северна Корея капитулира ,усещате ли как скоро комунистите ще направят като Луканов и Младенов!

7

Ами сега?!

преди 6 години

Ако тия се помирят краварите как ще опрвдаят присъствието на военните бази и самолетоносачите в региона??

6

Анонимен

преди 6 години

Аууу и сега рижата лисица ще си изкриви тромпета от мъка!

5

Мисъл????

преди 6 години

От къде знаете че няма посредници бе юнаци.Участвате ли,докладваха ли ви ,или просто прочетохте и повярвахте.Дипломацията е супер сложно нещо и не е лъжица за всяка уста.Хайде по -кротко ,,експерти и дипломати".играйте си компютърните игри и не вдигайте по-нагоре нос.Каквото и да напишат,вие го взимате за ,,чиста монета" и почват безумни,ДЕТСКИ коментари.За вас всичко е абсолютно ясно!Проблема е само че трудно си връзвате все още гащите.Дано порастнете и поумнеете. Иначе.......онова за зелето!

4

seira

преди 6 години

НАЙ-ПОСЛЕ СЕ СЕТИХА!АМИН!

3

Анонимен

преди 6 години

Защо без посредника САЩ нещата се оправят и ще вървят на добро?Отговора е лесен. САЩ е терора на този свят!

2

zeus

преди 6 години

Браво, и никакви посредници в преговорите ;)

1

Анонимен

преди 6 години

ha ha ha