102

Американофил

преди 6 години

Европа и Азия почват да си подобряват отношенията, възможно е да се обединят. Ипек Йолу ако се осъществи от Пекин продължавайки на Турция минавайки през Анкара и продължавайки към Великобритания до Лондон. От Ипек Йолу ще търгуват стоки за трилиони евро без да плащат такси комисионни мита на евреите, тогава американската икономика ще се застраши и доларът ще рухва с невидими бързи темпове.Трябва да отворим война на стратегически важни държави от Европа и Азия за да вземем контрол на Ипек Йолу.

101

Стамат

преди 6 години

Дреме ни *** шмайзера за ЕС!

100

хах

преди 6 години

Екипа на днесбеге да се подпише под такава статия??? Забравете за моя акаунт, няма да в товаря трафика повече.

99

Анонимен

преди 6 години

Европо, Европо..Не ги слушай завалиите..Тези от Екипа на Днес БГ, дето сътвориха тази статийка, явно не могат да погледнат по-надалеч от носовете си и да надскочат мирогледа на махленското си съществувание. Съвременните Андрешковци на които им пречат "тези със шалчетата и вратовръзките",явно още стоят оковани в образа, който им е спретнал Елин Пелин, един век по-рано.На дребния селски тарикат винаги ще му пречи и данъчния инспектор и еврочиновника, и Европата, и ланшния сняг и успеха на другите

98

ДА

преди 6 години

До Анонимен"Ако ги няма "селяните" в София ще yмpeтe от глад бе, кореняци!"Що бре!?Ти какво точно правиш в София,та ни храниш!?Освен да подбиваш РЗ ,друго не се сещам.Съгласен си да работиш на по-ниска заплата,само и само да си в София и да "правиш барбекю " на терасата на апартамента под наем,който делиш с още 2-3 души,за да ти излезе по-евтино!

97

Анонимен

преди 6 години

Без Европа ще сме по-зле,не по-добре.И те имат трески за дялане и ние имаме.Не си мислете,че ще се справим без тях!

96

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До АнонименГрешка на РУСНАЦИТЕ е линейната диаграма на неутронното стареене на заваръчния шев на опорния пръстен на капака на ВВЭР-440, тази диаграма вместо линейна се оказала експонента. В този случай за да замажат гафа, нашите политици разиграха сценката "натиск от Брюксел" и спряха реакторите ВВЭР-440 в Козлодуй, а ДОСТА ХИТРО Кунева изврънка и пари за това от европейците.

95

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИзвадиха документите преди време,не е имало никакво нареждане от Европа за затваряне на блоковете ни на АЕЦа,всичко е било от нашите политици,Кунева и не знам кой друг е лобирала и е получила девиденти,затворили са блоковете за да няма конкуренция на френската в Румъния.

94

младен

преди 6 години

А безплатни кон.до.ми ще им се раздават ли че иначе нашите чиновници и политици не мож си спасът гъзо от заразни евро.г.е.й.с.ки болести. А може би то само фалафели ще им въртят....знае ли човек.

93

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Анонимен 90Условията на България за влизане в ЕС и НАТО не са истина!! И Унгария и Словения и много други сме имали едни и същи условия! При другите не е имало такива условия, и едва ли за България е имало различни условия! Това е същото ,както след 90-те години, когато нашия ЕЛИТ си поръчваше удобни за крадене идеологии от рода на програмите РАН и така нататък! Спомняте си , нали! Как следвахме примера на първенците в икономиката, а се оказа ,че това е най-обикновенна кражба !

92

304 евро

преди 6 години

Знаете ли, че всеки брюк.селски тарикат, идващ в България, получава по 304 евро (с думи - триста и четири евро) безотчетни пари на ден! Това са 608 лева на ден! Които плащаме ние, данъкоплатците! 608 лева, това е една българска месечна заплата! А каква работа вършат евро-бюрократите? Освен да мерят колко са криви краставиците? Никаква!

91

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Анонимен 89Разделение на столици и провинции винаги е имало и ще има! Проблемът е в мисленето . Там всички са еднакви!! Няма бъдеще държава ,където думата селянин се разбира като обида! А работата е символ за простотия! Това е психологията на дебен мошеник! За съжаление такова ни е средното ниво на българина! И всичко изглежда нормално от това!

90

ЦЕЦА КЛИЗМАТА

преди 6 години

Така беше и навремето когато идваше другаря Брежнев да се целува с другаря Живков за пари, така е и сега. Само дето заменихме съветския с европейския съюз, пак сме си същите слуги и просяци.

89

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Типично по български-виновни са ни другите! Не са ни виновни европейците , руснаците или американците!!!! Сами закрихме АЕЦ Белене Южен поток и всички други фабрики и заводи!!! Другите нямат и капка вина! Все пак те , всичките са ни конкуренция, ако не сте забравили къде живеем! Трябва ли да казвам нещо ,което всички знаете- КРАДЛИВО ПЛЕМЕ СМЕ!!!!А държава на крадци НЯМА!!Вижте на бунещето на историята-пълно е с такиава!!Не сме са съжаление!!

88

Анонимен

преди 6 години

До До 85Чакай малко сега, условията които поставиха ЕС за членство беше, да се затворят 5,6 за АЕЦ, да се унищожи сел. стопанство и поемане на квоти такива, че да не застрашават ЕС производител, приватизация.Нещо много бързо и удобно се забравя.Сега - скъп бил тока, всичките сел. продукти - внос, концесии - робски и смешни. Не ми се пише повече има още много примери, няма смисъл след като половината от тези, които могат да си спомнят не искат, а другите са малки и промити.

87

Анонимен

преди 6 години

Достатъчно проблеми има страната,че да добавяте още един и да се делите на провинциалисти и Софиянци,това е тъпо и не е в полза на страната!Радвайте се,че мигриралите,не са емигрирали в чужбина,а в София,защото демографската катастрофа не е шега!Помагайте си взаимно!

86

э23

преди 6 години

Кой Андрешко е писал този *** текст?!! Поне да си беше сложил името. Само този текст може да ви покаже колко е акъла на нашите журналисти!!

85

Анонимен

преди 6 години

Да не повярваш, нещо смислено в сайта.

84

До 85

преди 6 години

До До 79Нищо не ни е затворила Европа.Европа постави условия, ние си окрадохме предприятията, фалирахме си ги. Други останаха при мафията и мутрите.Селското стопанство, също.Европа дава милиарди субсидии за селско стопанство, които не отиват при теб или мен, но отново, заради мафията в държавата.Тук, Европа няма вина. Трябва да изпрати немска полиция и прокуратура ли?Немски чиновници ли?Какво искаш?Че, ако не беше ЕС, сега щяхме да сме във фалит- гаранция. ДС ченета, комунисти и мутри

83

До 79

преди 6 години

Ти не осъзнаваш друг факт / е за това се иска малко акъл/, че същата тази Европа за която говориш, ни затвори фабриките и заводите, унищожи селското стопанство, рудодобива, химическата ни промишленост, затвори 4-ри реактора на АЕЦ Козлодуй и какво ли още не, за да ни отвори врати да им слугуваме на запад.