10

Анонимен

преди 6 години

До Хайде стигаИма планировка и архитекти,това че са в село не означава,че само в най-големите градове имат право на асфалтирани улици и тротоари,а осталите хора - нямат такова право.В Европа има пътища и до самотни къщи в нищото сред природата,но никой не злобее.

9

Хайде стига

преди 6 години

Ами те къщите са на брега на дерето.Кой строи така? И защо не си оправят къщичките които са без застраховка,а чакат НЯКОЙ /държавата/ да им ги оправи.Хайде стига бунтове за щяло и нещяло.Направил къща до дъното на дерето-държавата му виновна.

8

ББ

преди 6 години

Ко ревете бре!? Магистрали ви построих! Това в София ремонт на булевади ви напраих! Това в Банско сега и лифт трети ше ви построя! Това по морето ветрогенератори ви открих! Ко ревете още бре!??? Ай да ви се невидяло и на ревльовците! Аз навремето като съм живял в наводнения и земетресения, та кво ми е сега!?

7

Анонимен

преди 6 години

Glasuvali ste sa gerb te schte vi pomognat bogataachite na denja

6

Анонимен

преди 6 години

Повечето проблеми са наследство от соца, когато са построени голяма част от тези къщи, без да се държи сметка за водния път. Демокрацията задълбочи проблемите, с безконтролните сечи на горски масиви в планинските райони, с липсата на грижа и т.н. Останалото го свършват големите локални количества дъжд, което вече е глобален проблем. Непочистените дерета е временно решение. Трябва да се препроектират утройствените планове на селищата, а това иска човешки ресурс.

5

Анонимен

преди 6 години

Могат да протестират, ама не могат да вземат лопати и да си почистят деретата. БГ синдром...

4

Анонимен

преди 6 години

не сте само вие,цяла българия е изоставена

3

С.Стоилов

преди 6 години

Тези пострадали??абе какво търсите покраи дерето.абе хора бре българи гробищата ви са горе -а къщите ви покраи реката.Застраховки иматели ааади бре искате.Кои ви проектира тези къщи

2

Анонимен

преди 6 години

Питайте Бойко защо ви забрави и кмета на БУргас.

1

Анонимен

преди 6 години

Естествено,забравени сте защото живеете в БГ.Държавата ни е много загрижена за народа,когато обаче е станала белята и въпреки това пак е на максимата "Всяко чудо за три дни"!Защо не забравят малцинствата и бежанците?