45

пръчот

преди 6 години

Най-обичам на феминистките в кафявата точка да го слагам. Стават мирни, тихи и любвеобилни...

44

аве фюрер

преди 6 години

Паталогичното увреждане на мозъка на презряната хомосексуална и-з-м-е-т е единствената причина за ситуацията ,а европедерастията у парламента в Брюксел само влошава нещата . НО , има надежда, скоро пещите може пак да пламнат и сапуна да поевтинее драстично.

43

Анонимен

преди 6 години

Като знаем каква могъща гилдия са адвокатите в щатите, не ви ли се струва, че нарочно създават нови и нови възможности народа да се съди за всичко възможно, и така докато обществото напълно се парализира? Поне пара.зитът ще умре с гостоприемника. Така че ***-мендъри, права и т.н. са само начин да се одерат хората. Е и робския затворнически труд не им идва лошо.

42

Анонимен

преди 6 години

ПeдepacтИята е остра психическа болест на умствено-изостанали индивиди, която се лекува с тежък труд в кариерите за добив на инертни материали.

41

те това искат

преди 6 години

Какъв е проблема с третия пол?Тава че иска да ни занимава със себе си.Фреди Меркюри пееше хубаво, но беше гей. И какво от това? Аз и сега слушам песните му и никога и преди и сега не съм имал намерение да се женя за него.Този който изобретява аналоговия компютър и разгада Енигма през ВСВ. Той си беше абсолятно перко и беше напълно наясно с това.Той се самоубива, но оставя научно постижение.Просто трябва да отдаваме заслуженото на ума и да не им обръщаме внимание.

40

по-кротко

преди 6 години

Ако слушаме докторите всички трябва да влезем в болница за да има работа за тях.Ама тогава кой ще работи че да им плаща?

39

Един българин

преди 6 години

До: "оптимист" (номер 39)Да, разбира се, прав си че такива новини не са повод за ярост и оплюване, а тъкмо обратното. Колкото повече "oбpaтни" има, толкова повече жени ще има за нас, хетеросексуалните, така че това са си все хубави новини - трябва да се радваме.Лошата новина е, че хомосексуалните няма да изчезнат. Толкова години, столетия, хилядолетия дори ги е имало, няма как да очакваме сега да се стопят.Но хубавото е пък че няма и да се увеличават. Така че - спете спокойно!

38

Един българин

преди 6 години

До: "оптимист" (номер 39)Да, най-ужасният и най-гадният феминизъм беше по времето на комунизма.То изобщо, ако имаше нещо хубаво при комунизма беше толкова малко че не си струва да въздишаме по него.Няма да забравя жената тъкачка-многомашинничка, жената с каска на главата по строежите, с оксижен в ръка. И прочие.Не че това го няма и днес, и в други некомунистически държави.Филмът "Флашданс" е пример за това.Но комунизмът беше военна идеология - всички да сме в един строй и с униформи.

37

Един българин

преди 6 години

До: номер 37"Природно обусловено е жената да е майка, да е домакиня, да е слаба и прочие".Дай дефиниция какво означава да си "слаб"???Четеш ли си после каквото пишеш?Май не.Хуманоидите, в частност Хомо Сапиенс, тоест ние, хората, спадаме към групата на така наречените бозайници. Млечни жлези има и при мъжете, но не можем да кърмим защото са недоразвити. А се развиват под действието на естрогена.Жените пък също имат простата, но тя се развива под действието на тестостерона.

36

оптимист

преди 6 години

През 1960 - 1970 - 1980 те човек беше принуден да слуша феминистки наставления за Еманципация на жената. Всъщност това беше рупор на третия пол.Тези жени не се женеха, не раждаха деца, държаха се антагонистично с мъжете.Сега комунистката Нинова се разграничава от истината. Да не казваме че сбърка пропагандната брошура с Истанбулската Конвенция.Тази /жена ли е не зная/ е вредна за обществото.Както и да е третия пол не ражда деца и ще погине. Ще останем хетеросексуалните.

35

Един българин

преди 6 години

Свестните у нас считат за луди!И ги карат "да си пият хапчетата"...А лудите се разхождат по улиците на свобода.Опасно лудите. Убийци. Затова стават и толкова убийства.Щото няма свободни места в психиатриите. Болниците са недофинансирани.Затова опасно лудите ни карат нас свестните "да си пием хапчетата".Щото те отказват да си ги пият.Комунистите (ГЕРБ) викат че са антикомунисти и се борят против комунистите.В България всичко е наопаки!Алиса в Огледалния Свят!

34

Анонимен

преди 6 години

По принцип няма по неестествено нещо от феминизма.Природно обусловено е жената да е майка, да е домакиня, да е слаба и прочие.Другото е като да вървиш против природата. Мъжа, колкото и да си обича детето няма бащин инстинкт (както майчиния). Не може да го кърми. Просто света е такъв какъвто е. Като го променяме, променяме и характеристиките на половете.

33

Жените сме виновни!

преди 6 години

Жените сме виновни за всичко в голямата си част. Първо майките превръщат синовете си в женчовци, като не им дават нищо да свършат дори забраняват на момченцата си да се държат кавалерски с жените си щото ... кво толкоз са им дали загубени... най-много деца да им родят. После какво става с тия мъже? Нито се женят, нито семейства създават - ми най-много да обърнат резбата. И без друго мама ги е възпитала да се държат като жени. А от там и жените стават мъжкарани, разчитайки само на себе си.

32

Tiger

преди 6 години

До Един българинВземи си хапчетата, че пишеш глупости и хората ти се смеят.

31

Анонимен

преди 6 години

Жените стават по-мъжествени, когато мъжете не се държат като такива. Навремето молих 3-4 мъже да дойдат да ми помогнат с една мъжка работа в дома ми - всичките увъртаха. Накрая дойде една приятелка и двете се справихме със ситуацията. Та така по необходимост ставаме мъжкарани. И МРАЗИМ женчовците!

30

Един българин

преди 6 години

Понятието "трети пол" съществува на практика от векове в някои азиатски и полинезийски култури. Сега, точният термин не е такъв, но има такава културна традиция, да го наречем така.Сега, ако трябва да разсъждаваме трезво, биологичните полове са два: Мъжки и женски.Както има черно и бяло. Това което се намира между тях (черното и бялото) можем да го наречем... 50 нюанса сиво.За разочарование на вярващите и свещеницитие, природата прави грешки, защото тя не е Бог. Ерго - не е безгрешна.

29

Ади

преди 6 години

До do 16Това е целта на тия откачалници от НПО-тата - *** провокатори и човекомразци. Да настроят хората помежду им един срещу друг, не да защитават права.Питам се, защо мълчи Прокуратурата в България. Техните искания са първо противоконституционни! Ратифицират ли тази конвенция, това ще е противоконституционно също и тя може, стига да има кой, да се денонсира.

28

do 16

преди 6 години

Не, просто ни сондират мнението за тая Истанбулска конвенция, която сега ще ратифицираме. Но със или без нашето одобрение, тя ще влезе в сила за България. Аз не знам тия НПО-та не виждат ли, че така всъщност вършат мечешка услуга на обратните - като настървяват обществото срещу тях?

27

Дисциплинатор

преди 6 години

Полът се определя на база на половата система. Каква полова система има този трети пол?

26

Анонимен

преди 6 години

За 6-7 хиляди години относително позната човешка история в обществен план е пробвано ВСИЧКО. Амазонки, откровени гей-общества и какви ли не социални варианти. Защо до към края на 19 век такива общества не съществуват? Защото не са жизнеспособни. Единствения вариант е това, което повечето от нас считат за НОРМАЛНО. Нормалното не е уредено с директива, то се е ПОЛУЧИЛО. Всичко друго историята го измита без следа.