30

iiii

преди 6 години

Исега за да може Баце да си покаже колко му е зрял бабека, всички ще му плащаме масрафа ОТНОВО !!!

29

Бай Иван

преди 6 години

Ми стига сте ревали,новоизлюпени столичани за трафик ,замърсяване ,фини прахови частици,ходете си по родните села ,там трафик няма ;) !!!

28

преди 6 години

За такива номера светът се смее на Северна Корея. Направо да им бяха построили алтернативен терминал.

27

Петърчо

преди 6 години

Бай ***, болен, бременен и недоволен.

26

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКъде живеят сърбите по-добре бе? ХАХАХАХА, *** пълен

25

Съобщение

преди 6 години

Софийска община е взела всички мерки *** да не плашат евро-особите с грозните си муцуни

24

Анонимен

преди 6 години

Идва не Европа,а няколко не просто безполезни,а дори зловредни евротулупа.А иначе за това европредседателство ми е точно през крачола.

23

Анонимен

преди 6 години

Какво ме интересуват некви сополиви бюрократи? Да си седят там у Брюксел, ние ли трябва да ги храним тука и да им плащаме сметките. Аман от готованци вече!

22

Анонимен

преди 6 години

По-малко коли, по-чист въздух - просто чудесно!!!!!!!!

21

До 23

преди 6 години

И кой точно живее на Шуман, че да не може да се прибере? Плюс че се затваря само като има срещи на Съвета, тоест на ниво министри. За сведение министрите не са бюрократи. Чиновниците пътуват или с градския или с таксита.

20

Анонимен

преди 6 години

До там ли ви стига мирогледа на вас журналята? Да оприличавата Европа с няколко тлъсти чиновника? Много ниско мнение имате за Европа, Европа е всичко друго но не и това което идва. Това което идва е продукта на либерасткото малоумие!

19

Нестор

преди 6 години

Абе къде другаде в Европа се спура движението заради някакви бюрократи?

18

Александър

преди 6 години

Защо не ни спрете и въздуха, който дишаме!!!

17

Анонимен

преди 6 години

Вадете лубрикантите и сваляйте гащите, от европа толерастите идват, идват, за да ни наложат третия пол и еднополовите бракове!

16

...

преди 6 години

..щом всичко ще е "по преценка на КАТ", значи с една дума - мармалад.

15

Анонимен

преди 6 години

Това малоумно председателство не може ли да си е в Брюксел, ами трябва да ни тровят живота 6 месеца?

14

Оруел

преди 6 години

Ще дойдат едни ненужни бюрократи да се наплюскат за наша сметка докато държавата ни умира и те спомагат за това. Не виждам разлика когато идваха вождовете на комунизма едно време! Може да им сложат и послушна тълпа да им маха пред театъра!

13

Един българин

преди 6 години

Навремето когато идваше Леонид Брежнев в България и София замираше!Всички булеварди бяха блокирани. Помня, живеехме на една пряка улица на бул. "Прага", до Петте Кьошета. Там опъваха ленти (като полицейските при престъпления) по тротоара на целия булевард, народът се събираше да гледа, а самият булевард беше празен - една кола нямаше! Но пък тогава нямахме и коли. Който имаше - предимно Москвич или Лада. И цялата улица беше свободна и безплатна за паркиране.

12

Анонимен

преди 6 години

Угодничеството което си е чист слугинаж, простотията на полицията, страха да не стане "нещо", поради което ще се презастраховат тройно, ще създаде такива проблеми в движението, каквито не сме виждали. Сега е момента за протести и спиране на движението из града, да видят лъжците от ЕС, че това което им говори Тикварина си е чиста лъжа!

11

Вуте

преди 6 години

Забраните за паркиране около Народния театър, където в четвъртък ще е церемонията за старта на председателството, ще почнат в сряда и ще продължат до петък."Тюх, да му се не види макар!Я секи път га одим у Софето се паркирам баш пред Народнио театър. Оти много обичам да одим на театър и га идем у Софето секи път не пропущам да гледам некоя пиеса.Сега требе да чекам Европата да си оди па тогава да идем па на театър!