32

ПЛОВДИВ

преди 6 години

момичетата не са имали пари през соца това го нямаше хората ги беше срам да не си перфорират билет а сега от немотия.аз невярвам че тези девоики налитаха на бой.освен те контрол.ги предизвикаха свобода на момичетата . много ги има като тези млади девоики без пари а трябва да пътуват българия ще обедней с тези два билета ще разбиете живота им ако ги съдят.по малко да крадат политиците за да няма тези неблагоприятни неща

31

Анонимен

преди 6 години

Уверявам ви, че колкото повече хора нямат работа и пари толкова повече кражби и пребивания ще има!

30

Анонимен

преди 6 години

Гледах по Дискавъри как един младеж на 16 г. За обир в супермаркет 140долара ,му дадоха 25г. В Калифорния.След бягство от затвора ,след два месеца му дават още 15 г. Общо 40г. Майка му прави подписка и събира хиляди подписи ,но я умаловажават и остава в сила

29

до 23

преди 6 години

И какво е положението на обикновения човек?Трябва да се возиш без пари ли?Някой насила ли те е качил в автобуса, че иска да си дупчиш и билет?Има карти за цялата градска мрежа за 4 лева на ден!4 лева за две кафета!

28

Анонимен

преди 6 години

Ромките в Сливенския затвор слабо се интересуват от това дали тия са тренирали бойни спортове...Заниманията им в Сливенския затвор ще са изцяло пасивно-сексуални...

27

Анонимен

преди 6 години

Като нямате 1,60 лева за билет, ще вървите пеш бе, селяни!Дано ги осъдят възможно най-строго тия хашлаци!

26

Сс

преди 6 години

А какво стана със Ставийски..??? 5дни лежа ли поне?

25

рускиня

преди 6 години

Отговарям на няколко въпроса зададени тук. Една от "девойките" активно тренира бойни спортове, освен това в носила бокс и го използвала.И специално на 23 "Нека му!" отговарям - този бокс тази смръдла без да се притеснява ще използва следващ път срещу детето ти.

24

от Ботуша

преди 6 години

В Италия има контрпльори и ги бият най-редовно, ама ония, гостите на Меркел.

23

шоп

преди 6 години

Това са отрочетата на всичките тъ/пи селя/ни, които се домъкнаха в София. За тях важи законът на нивата - сам съм, други няма. За тях правила няма.

22

Гурбетчия

преди 6 години

До Сп$$нс Много, много си прав.Не само в Мадрид, почти в цяла Испания е така.Хората се качват от предната врата, купуват си билет,а повечето си имат карти за транспорт и само ги показват.Слизането е от задните врати.И още нещо важно-качват се един по един,и ако се напълни автобуса остават да чакат следващия, който идва след минута -две е пиковите моменти.Кога ще ги стигнем испанците?

21

Анонимен

преди 6 години

Нека му! Много мразя градския транспорт заради тях. Никога контрольор няма да влезе в положение на обикновения човек.

20

чери

преди 6 години

До до 10СЛАВА БОГУ ЧЕ ИМА МНОГО С ЕВРАЗИЙСКИ ЦЕНОСТИ, ЗАЩОТО ТЕЗИ С ЕВРОПЕЙСКИТЕ РЕДОВНО ГИ СЪДЯТ ЗА "ХУМАННОСТ И РЕД".

19

Анонимен

преди 6 години

Ганювски закони, "ДО" 5 години значи, че може и да са "0" години. В САЩ сумират присъдите и съдят и по 300 години, тук е ала бала, държавата на ***!?

18

Киртак

преди 6 години

До Сп??нсВъпрос на матреал. Снощи в метрото на Сердика слизаме. От двете страни на вратата хората чакат да слезем. Някакав брутално тръгва срещу слизащите за да влезе, като блъска всеки насреща си??!!!

17

до 10

преди 6 години

Тия деца са продукт на евразийските ти ценности. На такива като тебе, и на много други такива като тебе.

16

Бах

преди 6 години

Странно! Феса, който уби майка си и удуши малката си сестричка го осдъдиха на 3,5 години и го пуснаха по-живо по-здраво, а тия хлапачки са с 5години ефективна присъда?! *** държавата живееме!.

15

Сп??нс

преди 6 години

Знам че се повтарям, но как е възможно в големи градове в Испания (вкл. Мадрид) в автобусите да няма контрольори , хората да се качат от първа врата и разсписанието да спазват и системата да работи. Явно в Бг на някой му е удобна тая анархия в градския транспорт.

14

факт

преди 6 години

Да ама НЕ ....

13

Дано

преди 6 години

Еми да ги осъдят ефективно ама надали. Да лежат и да чешат вуната на некоя мадам в Сливенския. Па после па да пробват.