10

руснака

преди 6 години

Хем блъснат, хем не е, но в областа на китката. Спрян автомобил блъска катаджия. Бе нещо аз ли не съм в ред или целия текст е с объркана мисъл. Самият катаджия пък не е ли успял да си мръдне тоя клон(ръка) като израстък, че да не го "блъсне" ?Думата блъсне трябва да е в кавички! А последното написано за диагнозата, също си е за диагноза психо диагноза цитирам "с диагноза "контузия контузия на дясната китка и длан"." Това контузия на контузията ли е?

9

Тъпи

преди 6 години

Преди завоя на бул България с околовръстното по посока Малдост изкочи *** полицай с палка и то на средата на пътя при нулева видимост преди завоя.Естествено спрях и го напсувах жестоко даже и щяхме да се биеме и продължих по пътя .Въобще не ми пукаше че се правел на интересен но видимо се беше уплашил ,

8

Анонимен

преди 6 години

Taka myse pada na katadjiqta.Sledvahtiqt pat dane izka4a ot xrastite.

7

Анонимен

преди 6 години

Никаква коренна промяна няма в кат. То и старата абривиатура си остана от сациализма. Едно време през соца с Москвича когато ме спираха катжиите се бъзикаха. Отвори багажника да видиме агнето. Демек резервната гума аптечка пожарогасител крик. КАТ си е комунистическа структура само дето им смениха красивите униформи с гробарски. Пременил се Илия погледнал се па в тия. Едно време фъргаш 2 или 5 лв и си караш без да се притисняваш. Сега на 200 лева се мръщят! ПОРАСНА ИМ РАБОТАТА!

6

Анонимен

преди 6 години

Какъв кат бре, това е сборище на потомствени рушветчии създадено по съветски тертип, имащо за цел само и единствено рекет над шофьорите. В никоя нормална държава, няма такива лалугери по храстите, при това първа категория труд.

5

DJAC

преди 6 години

Докато ушевите се крият по храсите и изкачат в последния момент,така ще бъде

4

Анонимен

преди 6 години

Полицаят е прегледан в УМБАЛ - Бургас и освободен за домашно лечение с диагноза "контузия контузия на дясната китка и длан".Сега ще страда сексуалния му живот...

3

ЛОШО

преди 6 години

В Света Катаджиите не Изкачат на Платното като шебеци , преследват Нарушителите в Гръб и пускат Сирени и Светлини .И този Катаджия е по-зле от 90годишен катажия .Това в кръга на шегата . Трябва КАТ или да се Реформира или да се Закрие , трябва да има нова структура за контрол и управление на Трафика .Много хора загинаха заради Грешни Инструкции на КАТ България .

2

Анонимен

преди 6 години

"диагноза: контузия контузия на дясната китка"Двойна контузия?

1

Анонимен

преди 6 години

еее тоз Роска Горския не се спря