233

красив

преди 6 години

Всичко е вързано. В бг всеки знае всеки. Ония са работили заедно, неделчо, ку чк ата му и пандизчията. Никви либовни афери. Данъчния и сега този. Още един бизнес прилапа суджук ага ефенди.

232

КРЕТЕН

преди 6 години

Хубавото от тази случка е,че може оня кльокащия ПУЕК от Банки да започне най сетне реформи в МВР и съдебната система.Границата да отстрелят твой човек или самия теб е много малка и това трябва да им удари камбаната на тия лъжци, които заблуждават от 10 години Европа,че правят реформи.Мутра управлява и мутрите се завърнаха! Много малко време трябва да бъдат ликвидирани и още от "близките". Когато няма ДЪРЖАВА всеки взима правосъдието в ръцете си!!!!!

231

Анонимен

преди 6 години

Уникални простаци са писали по- долу, просто, злобно и завистливо племе, заслужавате си съдбата.

230

Анонимен

преди 6 години

Има нещо парадоксално и необяснимо за здравия човешки разум. Избираш ги, даваш им право да управляват, а после небивала радост и фанфари като се отстрелват. Е, това ако не е патология, здраве му кажи.

229

страничен наблюдател

преди 6 години

показно убийство на крупен бизнесмен, в навечерието на европредседателствотоцел? ами то е ясно!кой? близко е до ума...

228

Ala_Bala

преди 6 години

Господи, каква радост има в коментарите на хората, че са се отървали от един гербаджия.Омразата към тази мафия е достигнала върха си. Много зло са донесли на народа си. Спомням си, когато Батето се спомина само около 2 % казаха, че бил дърт комунист. Хората разбират, кой е добър и кой лош. Да видим утре Цветанов в коя телевизия ще се появи....

227

Интересно съвпадение

преди 6 години

Фирмата на убития онзи ден Неделчо е "БАУ консултинг". Една от фирмите на освиткания днес честен бизнесмен е "Еко БАУ 2014"Случайност? Едва ли, названието е необичайно...

226

aaa

преди 6 години

Toq v Tarnovsko e bil ne6to kato Sudjuka v Dobri4ko! Sudjuka go gramnaha s kompra, toz oba4e qvno e darjal mnogo kompri!!!

225

Стара Комуняга!

преди 6 години

БСП ги убива всичките за да прецака председателството на България.

224

Миска

преди 6 години

Един *** по малко! Наред е дъщеря му?!

223

Анонимен

преди 6 години

И какво сега-трябва да си мислим че Наглите са му отмъстили ли?Защото натам насочват следите медиите,явно такова е поръчението!

222

Анонимен

преди 6 години

Той е от хората които са начело на партийните фирми,ужким са техни.И като са хора на ГЕРБ или на ДПС си мислят че никой няма да ги пипне.Много погрешно.Даже и охрана не е сметнал за нужно да има.

221

Анонимен

преди 6 години

Кой ли е следващият?

220

Анонимен

преди 6 години

Ясно е, че Радев е поръчителят на това убийство, съдя по коментарите тук.

219

Анонимен

преди 6 години

Mаха са Бойко с престъпната организация и два Корнелия със другата престъпна организирана група,маха се Корнела и идва престъпната група на Костов,маха се Доган със престъпната си група от националисти ,маха се КОЙ и ,и и хахахаха .Спасението е имиграция

218

до 236

преди 6 години

Влади въргала отдавна се изложи, а това беше поредната излагация... Да те защитава Въргала = последна, долна инстанция.

217

Анонимен

преди 6 години

Влади Въргала се изложи! Никакъв морал. Този е бил мутра, рекетьор, престъпник от класа

216

питам

преди 6 години

Тоя "митко каратиста" не е ли Димитър Спасов, брат на Даниела Спасове и син на Спас Спасов?

215

Защо..

преди 6 години

..ми става така топло на душата, когато застрелят някой "бизнесмен"? Мехлем! Ей, колко още има... ей сега ще сложа едни пуканки, ще отворя една кола и чакам следващия разстрел! А представяте ли си да гръмнат някой еврогей.... егати якото!

214

акуд

преди 6 години

и магьосницата нинова започна със своята последна магия ФЕЛ началото беше шесторното убийство