16

Анонимен

преди 6 години

Манастирите станаха магазини за съжаление !

15

Читател

преди 6 години

Снимал съм в десетки катедрали в Европа, в които могат да се поместят няколко като тази църква.Има ограничение на места за светкавиците, което е основателно, поради картините шедьоври.А тук забранено. И защо???

14

Badjakov

преди 6 години

Tva ukazanie za bnt li e?!

13

манго

преди 6 години

Бодигардовете от чия фирма са? А полицаите и те що .....каре ли си правят ? Манастирът частен ли е? С колко такса ще се влиза ? Много въпроси........????? Дори и в имитацията сте жалки !

12

Анонимен

преди 6 години

да ви кажа ли на кой е "частната фирма" ? Ангел Паянтата

11

Анонимен

преди 6 години

Кога в църквите са спирали хората заради неподходящо облекло?А ако е скитник и няма такова облекло? Да раздават на място,както е в синята джамия в Истамбул,да раздават на туристите плат да се забулят на място и след това да го връщат.

10

Cranche

преди 6 години

Tam ne e hubavo...korumpirano i opasno tamno e, niama topla voda i sapun da si izmiesh krakata predi molitvata...mirishe na star prah i muhal...

9

Анонимен

преди 6 години

А бурките да слагат ли? Само питам?

8

Гражданин

преди 6 години

Идеята е добра! Мнозинството българи, особено повечето млади се обличат неподходящо, без вкус и мярка. Но друго не може и да се очаква в територията България, в която някои решиха, че демокрацията е свободия.

7

Пенчо Шаша

преди 6 години

Правилата добре, ама защо трябва да има специални пазванти да ги съблюдават? Обикновено няколко табели и забележка от служители или отчета също би свършила работа.

6

Анонимен

преди 6 години

Според мен къси панталонки или пола и гола глава не са в състояние да породят порочни мисли. Това не означава, че трябва да влезеш с гола гръд или шумата ти да се подава под късата пола, но в крайна сметка в кой век живеем и в крайна сметка, Бог ли обиждаме с облеклото си или нарушаваме покоя на монасите в манастира!? И всъщност това тяхна обител ли е или е на всички. Мен ме смъмриха по сред зима щото неволно съм забравил шапката на главата си, все едно с нея ще наскърбя Бог. Това са отживелици!

5

Анонимен

преди 6 години

В Русия и Гърция и Румъния и Сърбия хората са по-катехизирани.Тук е някакъв ужас.

4

Анонимен

преди 6 години

В Гърция е обичайно да дават едни широки парцали на жените, които са с къси панталони да се загърлят, като с пола. Даже на мъжете дават ако са с много къси панталони.Отделно дават за отгоре на жените ако са с дълбоки деколтета и потници.Това е храм. А не да отиват някакви грмирани и разголени.В България жените не слагат и кърпи на главата. Рилският е все едно на Света Гора и като архитектура и като разположрние и вътре в храма.Тези,които не са ходили на Света Гора може да отидат на Рилският

3

sante_dog

преди 6 години

А кога търговците ще напуснат храма? Или тях охраната ще ги пуска...

2

Optimist

преди 6 години

Видеонаблюдение е една дума - съществително ср.р

1

Обективно

преди 6 години

С това нашествие на третия пол от Кремъл, предприетите мерки са абсолютно необходими, когато свърши европpецедателството, може да се намали охраната.