54

Анонимен

преди 6 години

Tия "с", "със", за нищо ги нямате!

53

БАБА БУНА

преди 6 години

БРАВО НА 54 ТОЧНО КАЗАНО,АКО БЕШЕ БЕЛЕНЕ,ЮЖЕН ПОТОК И БУРГАС ББ ЩЕШЕ ДА СЕ ЦЕЛУВА С ЦЕЛИЯ РАЙОН,КОМИСИОННИ ОТ ВСЯКЪДЕ,ЩЕ СЕ МОЛЯТ ЗА ТОК,ГАЗ И ПЕТРОЛ,НО КАКТО ВИНАГИ ПРОДАЖНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СВЪРШАТ ОТ ГОРЕ ДОДОЛУ,ТУРЦИЯ НАШИЯ БРАТ ЩЕ НИ ДАВА ТОК,ГАЗ ЗАЩОТО СА ПО УМНИ ОТ НАШИТЕ ПРЕДАТЕЛИ,АБЕР ДА ВИ Е НА ВСИЧКИ НОВОБОГАТАШИ РОСОФОБИ.

52

до 54

преди 6 години

"Много е добре. Без Южен Поток - евтина газ, без Бургас - Александропулис - евтини горива, без АЕЦ Белене - евтин ток... Добре е България. Скоро ще е и без Българи."--------------------------------------------------------------------------------------------Стига лъга. Кражбите от АЕЦ Белене сега народа ги плаща.На кой ще продаваш тока от Белене като сега има излишък. В буркани ли ще го събираш тоя ток?Турция договори 11% по евтина газ през Турски поток ....това защо го забрави нарочно.

51

Анонимен

преди 6 години

Това "3 в 1" от 240 вратовръзки клони към извращение.Добре , че никога не пия "3 в 1"!!!

50

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До ИЛИЯ ИЛИЕВ**** е думата за прародителя на човека! Не знам защо е влязла в забранителния списък.

49

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Един въпрос! По скалата ***-умен , къде е средния българин!?!? Дали и на нивото на *** ,която току що е слязла от дървото , или съвременен свръхинтелегентен индивид! Какво ни е нивото , та да видим и колко сложни задачки може да изпълнявами! Нали разбирате какво става ,когато капитан на корабът е некадърник! Нали знаете до къде ще ви закара! Да не казвам кой и как го е избрал за капитан на обществото! Таков ни е елита-ПРОСТАШКИ , избран от самите нас!

48

Манолски

преди 6 години

демек kой каквото не си е поискал от България, това не е получил......

47

аха

преди 6 години

хем Бая в байновицата, хем душата в рая...

46

Анонимен

преди 6 години

Много е добре. Без Южен Поток - евтина газ, без Бургас - Александропулис - евтини горива, без АЕЦ Белене - евтин ток... Добре е България. Скоро ще е и без Българи.

45

Анонимен

преди 6 години

Заглавието е уникално слабоумно.

44

дедо от село

преди 6 години

А па я знам ,искаш ли да седиш на много столове накрая сядаш на земята!

43

Анонимен

преди 6 години

Крайно време беше да разберем, че тромавата и безлична ЕС политика ни отваря вратите за собствена, българска. Както каза сегашния президент, за разлика от предишния, решенията за България да се взимат у дома и да се отстояват навън.

42

Гала от на кафе

преди 6 години

ще за почнете ли да пишете и за мен - българската кардашан с малко дупе и плоска дъска отпред? а@@@?!

41

Дядо Петър

преди 6 години

Не стой на два стола, е казал народът.Нашият КАПО ДИ ТУТИ КАПИ се опитва да стои поне на четири.Трудно ще му е, макар че в последно време цвайтерът му видимо е пораснал.

40

БатБулгар

преди 6 години

До predatorГрамотните отдавна само забелязват и мълчат, защото пишман журналята никога няма да спрат да забавляват. Иначе, да неграмотни са, но това ще бъдат и бъдещите им поколения :) Ама не го знаят още.

39

predator

преди 6 години

Никой ли не забелязва колко неграмотно е написано заглавието?

38

Иванко

преди 6 години

До 43Авера ми кой ти говори за война и мир както се саморазбира в бг война няма, но ако има и знам че ще оправи нещата донякъде съм за..Народа мълчи за това сме на това дередже..нали знаеш глупав народ слаба държава!!?? И мога да те уверя, че много хора искат да работят , но няма работа икономиката е отдавна погинала.. а не както ти каза хем да не работи, хем пари да взема..ако си. Фен на Герб, личи си..Ich hoffe, dass du mich verstanden hast? ;)

37

ВАНГА

преди 6 години

България ШЕ Я ИМА!!!

36

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 42,Ваньо тебе ако не те интересува дали ще живееш в мир или война мен ме интересува. И кои нямат работа - мързеланковците. Отиди в което и да е било бюро по труда и ще намериш ПОНЕ десет вакантни места. Ама патрона иска, хем лека работа, хем добри пари.

35

Иванко

преди 6 години

ХОРАТА НЕ ГИ ИНТЕРИСУВА НИТО АМЕРИКА, НИТО КАТАР И АРАБИТЕ!!? КОЙ С КОГО БИЛ ПОДПИСАЛ ДОГОВОР ЗА ДОБРОСЪСЕДСТВО И ТЕМ ПОДОБНИ!! ХОРАТА ГИ И ИНТЕРИСУВАТ РАБОТНИ МЕСТА И ПАРИ ЗА ДА ОЦЕЛЯВАТ И ИЗХРАНВАТ СЕМЕЙСТВА!! А ПАРИ И РАБОТА НЯМА!! МНОГО СВЪРШЕНИ ЗА ПРЕД НАРОДА ЗАДАЧИ И ПОСТИГНАТИ ЦЕЛИ, КОИТО РЕАЛНО НЕ ГО ЗАСЯГАТ, А МУ ЗАМАЦВАТ ОЧИТЕ!!? ХОРАТА ИСКАТ НОРМАЛНИ ЗА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ЗАПЛАТИ И РАБОТА А НЕ ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОРИ И РАЗЛИЧНИ БЕЗМИСЛЕНИ СТЪПКИ НЕДОПРИНАСЯЩИ С НИЩО...