36

Анонимен

преди 6 години

Да затворят партия Герб и БСП

35

БЕЗ КОМЕНТАР

преди 6 години

Холандският министър-председател ходи на работа с колело.

34

Анонимен

преди 6 години

На снимката- кристално чистият софийски въздух.

33

бесен

преди 6 години

Пак ще тормозят хората заради простотиите на огнеборчето.Тормоз му е майката за да помните кога са идеали да хапнат и пийнат височайши гости.Че и в знак на благодарност ще им платим сметката.Европейска му работа

32

Ala-Bala

преди 6 години

То май стана европодлезурство. Стягайте хотелите, ресторантите и бардаците!

31

Анонимен

преди 6 години

А този смог,който се вижда и на снимката и който е главно от печките къде ще го затворят?Лелееее,ще изтровим началниците,нас кучета ни яли.

30

Анонимен

преди 6 години

Чрез затварянето на града родните служби показват колко са полезни и колко много работа вършат.Което после се използва при претенциите им за заплати.

29

Анонимен

преди 6 години

Абе, тя английската кралица като минава, не се затварят така улиците... В Копенхаген с очите си видях как една врата на двореца се отвори, отвътре излезе лимузина с принца на задната седалка, и се включи като всички в движението. Да не говорим за премиери, министри в Западна Европа, които си ходят на работа с нормални коли, с метрото и дори с колело... Само нашите от престараване "да се покажем пред чужденците", ще блокират цял център. Пука им, че притесняват и пречат на хората за едното нищо!

28

Един българин

преди 6 години

До: номер 26Ти май не си роден в София, а? Ти май си роден в Москва?

27

Един българин

преди 6 години

До: номер 27 (Изумление!)Не се изумявай, ами ходи в Москва, след като тук в София не ти харесва!Там като минава Владимир Путин и всички го наобикалят да му се радват, да го гледат, затова там изобщо не затварят нищо! Даже лимузината на Путин като я хване червен светофар стои чинно в редицата от Лади и Москвичи и чака да светне зелено!

26

Изумление!

преди 6 години

Шо за дивотия е затваряне на много улици и сриване на живота на големия град! Какво ще става - само сбирка на чиновници,с неясен интелект и чантаджии с определен корупционен интерес на едно място. Спокойно можеше да използват палатки у широкото софийско поле и да не се пречкат в краката на работещите хора. Докога ще робуваме на тази пасмина с писалките? И на пишман държавници?

25

Анонимен

преди 6 години

От къде на къде ще ми забраняват да минав от някъде, в града, в който съм роден и си плащам данъците, заради някакви, които навсичкото отгоре и храним.И това ли е демокрацията??Че то това и в средновековието не го е имало.

24

Oриентиран

преди 6 години

хайде сега всеки заинтересован да отвори карта и улица по улуца да се опита да сглоби цялата картинка къде какво и кога става. Е пък може и проблема да си е в мен ,че не знам всички улици на изуст :D

23

Ралевица

преди 6 години

Улица Ралевица също. Не е далече от НДК, а много стрелят по нея.

22

Анонимен

преди 6 години

До 12, никой не гласува, мафия не знаеш ли кво значи?

21

Уф

преди 6 години

Добре, де, в другите държави, които са били председатели, пак ли така са затваряли? Това стандартна мярка за всички страни ли е или ние сме пак по-светци и от папата?

20

Гражднин!

преди 6 години

Добре, блокирайте цяла София! Предполагам, че този път това ще доведе до невиждани катаклизми управляващата шайка... Просто граждани, ако сме такива, аз лично ще се радвам да видя края на една агония за една нация, каквато е нашата тук в България! Не милионери да сте, или оправяме държавата и правим рестарт сега или... ще е късно!

19

Анонимен

преди 6 години

Сега по случай преЦедателството, ще приберат ли наркоманите и просяците от Витошка?

18

Анонимен

преди 6 години

от утре по описаните маршрути се въвежда фейс контрол.Жените да са само във вечерен тоалет, мъжете в с костюм или смокинг.Тъй де, да не се излагаме, да на виждат колко сме хубави..

17

Анонимен

преди 6 години

МВР предупреждава гражданите, че полазните убийства се изместват по кварталите до приключване на меропроятията. Язък, че обявиха този Росен за дамоубил се, можеше да му лепнат и застреляния бизнесмен от днес и шеше да има 7 разлрити убийства накуп. За 3 години назад сигурно не се събират толкова