24

Анонимен

преди 6 години

Естествено,че ще каже,че е годен и нормален,ЦРУ и ФБР са Еврейски организаций,целящи със своята намеса в чужди държави да сложат ръка на абсолютно всичко,зада увеличат своя капитал.Защо несе намеси Америка с военни действия в Северна Корея,която очевадно демонстрира атомното си уръжие,а унищожи толко държави в близкия изток под предтекст,че разработват ядрено уръжие,а целта им беше единствено да сложи ръка над петролните кладенци.

23

Анонимен

преди 6 години

Личи и от фотото.

22

Анонимен

преди 6 години

Много ясно,че е годен. Само заблудени либерастите цвилят срещу него. Нищо особено, нормално за индивиди, решили съвсем неоснователно, че са върха на сладоледа.

21

Анонимен

преди 6 години

До ognyanzНе си запознат уволни шефа на ФБР не на ЦРУ . Тогава толерастите го обвиниха, че възпрепятства разследването на руската намеса на изборите 2016 . След това Мюлер е назначен да разследва изборите за Президент 2016 от конгреса. До този момент нищо не е открито което уличава Тръмп в действия съгласувани с Путин и Русия.

20

Наблюдател

преди 6 години

Когато се смени мнозинството в Конгреса наесен, и директорът и началникът му ще станат бивши - единият бивш директор на ЦРУ, а другият - бивш президент. При едно мнозинство на демократите в Конгреса, Тръмп със сигурност ще бъде импийчван, Помпео уволнен, на синчето Дон младши и Зетят Джаред Кушнер ще бъдат предявени криминални обвинения, а на Путин и Нетаняху ще им стане много напечено под краката.

19

Portugal

преди 6 години

Тръмп представлява опасност за международния мир.

18

ognyanz

преди 6 години

А може ли директорът на ЦРУ да каже нещо друго? Предният шеф на ЦРУ Тръмп го уволни от движение.Все едно да питат Цецо дали Бойко става за премиер.

17

БОРИСОВ

преди 6 години

за разлика от него е НАПЪЛНО НЕПРОГОДЕН

16

US Citizen

преди 6 години

Тръмп е егоцентричен олигарх от руски тип, който мечтае да превърне Америка в олигархия от Путинов вид, но няма да го огрее. Американският народ вече разбра, че царят е гол и на междинните избори тази година Републиканците ще загубят мнозинството си и в Сената, и в Конгреса. Повечето видни републиканци вече станаха за смях с опитите си да замазват ежедневните гафове на неграмотния самозванец в Белия дом, който загуби популярния вот с повече от 3 милиона гласове, но се докопа до Президентството чрез криминална конспирация за погазване на Изборния закон и Закона за подпомагане на политическите п

15

Анонимен

преди 6 години

Добре, че съдбата сложи пръст и избра Тръмп за президент. Ако беше дошла онази бабка Клинтън, сега щяха да се водят няколко войни.

14

Анонимен

преди 6 години

Физиономията му е дебилска

13

отделяне

преди 6 години

Удивително как го отделиха Тръмп от държавата Америка и си го превърнаха в частен въпрос той какъв бил или не бил, какви възгледи имал, колко бил антилиберален и прочие обвинения. За България такива екстри и "отделяне" на политици от държавата няма- веднага ни го пришиват като проблем и на държавата, че и на народа дето бил див и недемократичен. А Тръмп избори спечели човека и то демократично и отрази въжделенията на стотици милиони избиратели... И сега Америка си е номер едно ама Тръмп бил..

12

Анонимен

преди 6 години

Левичарите на Обама и Клинтън още не могат да се примирят , че загубиха изборите, а с това и сладките парчета от баницата . Иначе Тръмп е сто пъти по свестен и подготвен от Обама или баба Клинтън.

11

Анонимен

преди 6 години

To и Хитлер бил напълно годен да управлява Германия ако бяха попитали през 1933!!! Както и Сталин, Мао Дзе Дун, Пол Пот и други по късно!!! Това не попречи на тези чудовища да избият стотици милиони хора... За Тръмп - предстои да видим, дано греша...

10

анонимен

преди 6 години

изобщо не е годен този говори така за да си запази поста

9

Анонимен

преди 6 години

Този същият Майк твърди, че Русия "от десетилетия се бърка в изборите им".

8

Анонимен

преди 6 години

Гудбай Америка да здравсвуеть Русия

7

Моряк и половина

преди 6 години

До г-н 6Защото съм на 12 часова вахта и трябва все някак да минава времето :)

6

ф 16

преди 6 години

Реалностите са такива,Америка е господар на планетата Земя. Скоро и на планетите Луна и Марс

5

Анонимен

преди 6 години

2 А ти защо четеш и коментираш като не ти пука