25

Аз

преди 6 години

Ами прави са хората. То с тоя английски освен третия пол няма какво друго да получат. Разбира се плюс демокрация (унищожен народ и разграбена държава)

24

Анонимен

преди 6 години

Правилно ще бъде,ако се въведе вместо английски,в училищата се изучава руски и китайки език. Англичаните и американците трябва да знаят,че те не са господарите на света,нито пък ще определят правилата. Запада и САЩ са мъртви. Руският език (без преувеличения) ,както и китайският език-това са езиците на бъдещето.

23

Kr

преди 6 години

До Анонимен 24Малоумие. Това е международен език,който отваря много врати. Можеш да работиш навсякъде по света с него.По-добре е да работите в полза на собствената си страна.

22

Анонимен

преди 6 години

Малоумие. Това е международен език,който отваря много врати. Можеш да работиш навсякъде по света с него.

21

Упс

преди 6 години

Големи пъшкачи се събраха, но засега разпарят ауспуха на евроатлантиците! Лошото е че им харесва.

20

славянин

преди 6 години

И аз така, на руски пъшкам докато ми го слагат.

19

българина

преди 6 години

Нормално, а тук си имаме новини на турски... И ГЕРБ. Ес е недоносче което трябва да умре

18

Анонимен

преди 6 години

До само да попитамВ цяла Скандинавия английски се учи от първи клас. Даже преди няколко години напъваха да вкарат втори чужд, който да е от друга езикова група. И на виждам на шведи, датчани, норвежци (и финландци) да им е проблем.В Белгия пък имат 3 официални езика и фламандската част учи 2 от трите + английски още от детската градина. И гледам, че се справят.Виж, в Индия, Африка и Близкия Изток не си дават толкова зор, ама то си личи....

17

Анонимен

преди 6 години

Има ли държава,където се изучава чужд език още от началните класове.?--------------------Да България между другото до 10 годишна възраст едно дете учи всеки чужд език като матерен и го усвоява много лесно.

16

Анонимен

преди 6 години

Почти всички иранци говорят английски или се мъчат да го научат,това е за тях идея фикс ,при първа възможност да напуснат Иран и да заживеят във Америка.

15

Анонимен

преди 6 години

Ами както каза председателят на ЕК- Юнкер, "Влиянието на английския бавно, но сигурно намалява"

14

само да попитам

преди 6 години

Има ли държава,където се изучава чужд език още от началните класове.?

13

USA

преди 6 години

Хаха, забавна опорка. Китайците ходят в САЩ защото бягат от китайския соц "рай". Най-мръсния въздух в света, а стотици милиони работят по 12 часа за купичка ориз.

12

Анонимен

преди 6 години

Китайчетата учат английски, защого дългосрочната цел на държавата е за заселват колкото се може повече китайци в САЩ и след 50 г. да завладеят Америка по мирен път.-

11

Анонимен

преди 6 години

Ми то в самите САЩ китайците вече са 30 милиона (2000 г.) и със сигурност говорят китайски. 1,5 милиарда на земята говорят китайски. Колко говоряганглийски?

10

USA

преди 6 години

200 милиона китайчета учат английски докато си говорим. Защо ли не учат руски?

9

USA

преди 6 години

Английския е международен език и в 21в. само пещерняци нямат поне базови знания. Китайския език никога няма да стане международен защото се говори като официален само в Китай, а освен това е много труден.

8

Анонимен

преди 6 години

То вече даже в родината на английския трудно ще срещнете човек, койдо да владее този език...

7

а,

преди 6 години

Англичаните и американците да започват да учат фарси и мандарин.

6

Маке

преди 6 години

Всички са длъжни да учат инглиш, като видят кравар да му измиват краката и да ги целуват който не се кланя на краварите е терорист и комунист и трябва да бъде разстрелян от западните божества.