14

Холивуд не е Холивуд

преди 6 години

Нормално ,интернет завладя света в тези 20 години .Пък и кажете един що годе приличен филм напоследък.Все някакви междузвездни претоплени манджи ,измислици за супер герои и бутафорни безсмислени сценарии .Сериалите им още по -зле .Извода се налага от само себе си ,а Холивуд поради липса на качествени филми решиха да насочат прожекторите към кирливите си ризи с тези секс скандали ,а с това окончателно показаха на хората какво е днес студиото и защо хората не ги искат.

13

Реалист

преди 6 години

Да не би хората най-после да започнаха да виждат чии интереси пропагандира Холивуд и американската киноиндустрия като цяло? Както се казва - а дано, ама...

12

Х Транспондер

преди 6 години

"Олиго.френмен срещу деби.лмен спасители на ултрамега Галктиката 76-та част" последните десет години излизат основно такива "шедьоври" които втръснаха дори и на ***.илната американска публика! Какъв интерес очакват тия?

11

Додо

преди 6 години

Жълтия картон за Холивуд е даден не от любителите на Нетфликс, а от гласоподавателите на Доналд Тръмп, които са мнозинство. Причината - истеричната кампания на омразата срещу Тръмп, инициирана от Илюминати, Демократи, Соросoиди и Глобалисти-Радикалисти и поета от жалкия елит на Холивуд! Същия елит на професионални смешници, чието единствено умение е да се преструват пред камера! И които УЖ щяха да имигрират в Канада ако Тръмп спечели, но до ден днешен нито един от тях не го е направил! Шут

10

Анонимен

преди 6 години

Ами комиксови герои - от първа до 101-ва част, та после всички заедно, безумни ефекти, филми без смисъл - учудващо е че изобщо някой ходи на кино!

9

Отказ

преди 6 години

Не само кината ще го усетят, в САЩ се наблюдава и тенденция за отписване от кабелната телевизия, която струва едно $50-$100 месечно, а шоутата, новините и филмите не струват часовете загубено време.

8

Валентин

преди 6 години

Аз последно време като включа "касов" холивудски филм и въпреки че се напъвам, накрая не издържам и го изключвам. едни и същи сюжети, герои, ефекти. само мащабите им прменят, повече и повече ефекти и измислени герои на ендо място. за сметка на сюжета.в допълнение не ми се гледат мутрите на надценени актьори и актриси, които периодично ни моралстват и назидават за това как да се живеем живота, за кого да се гласува, кого да пускаме в държавите си.

7

Анонимен

преди 6 години

Никой не иска да си пълне главата с тоя вреден холивудски шит.Хората се осъзнаха вече, не може да ги лъжете, както преди 15 год.

6

Анонимен

преди 6 години

Зверски ми е омръзнало да гледам филми. Всички са скучни, досадни и още на 5тата минута ми секва желанието да гледам. Преситихме се. Мога да изкарам много по приятно времето си.

5

Анонимен

преди 6 години

При теях бози, които пускат въобще кой ходи на кино?Има и друго, в рутракера се регистрираш и гледаш. Един американец беше учуден, че се е регистрирал без проблем и вендга си е свалил един боксов мач, след края му без пари, а в щатите трябва да плащаш за да гледаш.Не съм ходил на кино от години и не смятам да ходя. Има замунда, п2пбг и руските сайтове, рутракер.ру, тфиле.ру, кинозал.тв, тапочки, мегашара и т.н. В тефиле можеш да сваляш даже без регистрация.

4

Скъпо

преди 6 години

Кой луд ще даде $15-$20 за билет, $4 за .5 л вода и $7 за пуканки. За тия пари ще гледаш netflix и hulu месец-два.

3

Анонимен

преди 6 години

Ами време им е да умират. Кината са скъпи, филмите некачествени.Онзи ден ми се наложи (да нямаше как) да отида на междузвездни войни,за 1ви път от 10 години насам. Ами зле. Даже и ефектите не ми харесаха, да не говорим за сюжета. А това бил един от добрите филми за 2017

2

Анонимен

преди 6 години

В последните години и аз ходя все по-рядко на кино, не защото не искам а защото, просто няма какво да гледам. Комиксови бози, анимационни филмчета, елементарни екшъни, слаба научна фантастика, много ефекти и слабо човешко присъствие!

1

Анонимен

преди 6 години

ми те се изтъркаха все едно и също всички екшъни все лоши руснаци намесени дойдат извънземни кацат все при тях